Cześć, ostatnio zacząłem zastanawiać się nad kupnem Iphone'a 4s. Przeglądając Allegro, zauważyłem kilka (nieco tańszych od pozostałych) ofert Iphone'ów z niedziałającym wi-fi.
Zacząłem rozważać zakup takiej sztuki, bowiem co miesiąc dostaję wystarczający pakiet danych z lejkiem, więc z wifi nie korzystam praktycznie w ogóle.
Kilka pytań:
1)ile jest wart taki Iphone? Bo z tego co widziałem na Allegro, to najtaniej stał 789 ziko.
2)czy fakt że moduł wifi nie działa równa się temu że telefon był kiedyś zalany? Nie chcę mieć później kolejnych problemów związanych z powyższym.
Iphone 4S z niedziałającym wifi
Started by
miensacz
, 05 Jan 2014 13:28
4 replies to this topic
Posted 05 January 2014 - 13:28
Posted 05 January 2014 - 14:09
Nie chcesz mieć problemów, kup normalny sprawny model. Wydasz te 150 zł więcej ale masz pewność że wszystko jest sprawne i nie kombinowane. Chytry traci 2 razy, pamiętaj o tym.
Posted 05 January 2014 - 17:05
Nie jestem chytry, chciałem pobawić się iOSem a uważam że głupotą jest wydawać ~1000 złotych za tak przestarzały model, podczas gdy w tej cenie mam chociażby Nexusa 4
eot
Posted 05 January 2014 - 17:33
Czy Nexus ma iOS ? No właśnie ...
Posted 05 January 2014 - 18:29
Nie jestem chytry, chciałem pobawić się iOSem a uważam że głupotą jest wydawać ~1000 złotych za tak przestarzały model, podczas gdy w tej cenie mam chociażby Nexusa 4
eot
To kup nexusa. Głupotą to jest kupować uszkodzony telefon.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users