Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[7.0.4]Zacinanie się muzyki

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 cysiek221

cysiek221
  • 39 posts
  • SkądSzczecin

Posted 02 January 2014 - 19:23

Witam. Zauważyłem po pewnym czasie po aktualizacji do iOS'a 7.0.4, iż podczas słuchania muzyki i odblokowaniu iPhone'a przy otwartych programach jak Whatsapp, Facebook etc. muzyka chwilowo zawiesza się oraz cofa o jakieś 20-30 sekund. Nie odtwarzałem jeszcze systemu, ponieważ wolę zapytać się tutaj. Czy dałoby się rozwiązać ten problem bez ingerencji w system?

#2 jacekk16

jacekk16
  • 102 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 January 2014 - 19:29

Niestety tak już jest z ios 7 na poczciwym iPhonie 4.Radzę regularnie czyścić aplikacje działające w tle i nie otwierać ich za dużo ponieważ takie problemy będą występować.Sam jestem posiadaczem "czwórki" z ios 7 i często przy przełączaniu programów muzyka na chwile przestaje grać.

#3 cysiek221

cysiek221
  • 39 posts
  • SkądSzczecin

Posted 02 January 2014 - 19:41

Czyszczę cały czas, jedyny w użytku był Whatsapp. Wcześniej to nie występowało, aż tu nagle muzyka zaczyna się cofać ;/ no nic, da się z tym żyć :)

#4 chispet

chispet
  • 110 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 03 January 2014 - 20:49

To kwestia raczej systemu, spróbuj zrobić restart urządzenia i powinno pomóc. Ja mam tak na swoim 4s, odblokowanie powoduje zatrzymanie się utworu i przeskok 1-2 sekundy w tył. Reset zawsze pomaga, niestety co jakiś czas lubi się pojawić ten problem...

#5 Zeni

Zeni
  • 37 posts
  • SkądLubuskie, PL

Posted 04 January 2014 - 16:52

Niestety, tak już jest na iOS 7, z iPhone'em 4. Spróbuj zamykać aplikacje działające w tle i oszczędzać telefon. Jeśli nie to przyda się przeinstalować wszystko.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users