Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

VOD Onetu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Batonx

Batonx
  • 75 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 18:48

Filmy zakupione/pożyczone w iTunes store chodzą bez problemu, natomiast w związku z tym że jest ich ograniczony wybór, wypożyczyłem film w vod onetu. Jakość odtwarzania na telewizorze była marna, głównie ze względu na 'prędkość' odtwarzania. Nie jestem specjalistą i nie wiem w czym tkwi problem, ale na kompie film ogląda się dobrze. Proszę polecić jeszcze jakieś sensowne wypożyczalnie vod.

#2 Marriu-4088b2fcfa

Marriu-4088b2fcfa
  • 802 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 19:30

iTunes, amazon instant video, netflix, hulu, red box. Niestety, w tym bandyckim kraju mamy zaiks. Dlatego do wyboru masz albo.naukę języków obcych albo torrenty.

#3 Batonx

Batonx
  • 75 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 20:01

Z nauką nie ma problemu, ale Netflix u nas nie działa. Sprawdzę pozostałe... Dzięki! Tylko zastanawiam się czemu ten vod onetu tak marnie działa, czego to wina?

#4 GAMA007

GAMA007
  • 1 394 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 21:59

Witam,

@Batonx,

Z tego co widze stream Onet Vod leci z przepustowoscia 1800... Jesli sam material jest kiepskiej jakosci
nie mowiac o samym kodeku i rozdzielczosci ekranu TV wynik ktory uzyskamy bedzie bardzo marnej jakosci...

O ile na malym ekranie da sie ogladac to juz przy duzym tv beda widoczne bledy...

I tutaj nie jest winy nie nalezy szukac u dostawcy internetu tylko u dostawcy serwisu ONET-VOD.

Pozdrawiam

GAMA007

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych