Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ihpone 4 połączenie DUN z nawigacja MODECOM MX3

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 arsenal24

arsenal24
  • 5 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 13:27

Witam wszystkich!!! To mój pierwszy post:) Mam problem kupiłem nawigację MODECOM MX3 łączy się bez problemu poprzez bluethoot działa np. głośnomówiący ale automapa ma tęż taką opcję jak automapa traffic wymaga ona połączenia DUN poprzez bluethoot z telefonem korzysta ona wtedy z danych pakietowych poprzez telefon.Z tego co udało mi się doczytać użytkownicy androida korzystają z aplikacji bludun takowej nasz appstrore niestety nie posiada.Nie wiem czy ide w dobrym kierunku ale czy włączenie usługi hotspot osobisty nie zastąpi połączenia DUN mam tel orange puki co nie wiem jeszcze jak włączyć osobisty hotspot bo u mnie podświetlony jest na szaro ale gównie chodzi o to ze nie wiem czy to dobry kierunek żeby połączyć ihopna z ta nawigacja. pozdrawiam:confused:

#2 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 02 stycznia 2014 - 20:25

Bez jailbreaka nie ma mozliwosci skorzystania z DUN. Jesli masz JB zainteresuj sie iBlueVer

#3 arsenal24

arsenal24
  • 5 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 10:11

Witam No właśnie czytałem o tym IBLUEVER miałem nie robić jailbreaka ale teraz to już chyba nie mam wyjścia wczoraj siedziałem cały dzień i tylko chyba ten program da rade gorzej będzie jeśli nawigacja dalej nie będzie widzieć połączenia dun.Stare telefony maja te połączenie można by było kupić jakiś tani i włożyć kartę orange free.....ale po co mamy w końcu wymarzonego iphone żeby robić takie rzeczy:) pozdrawiam;)

#4 arsenal24

arsenal24
  • 5 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 15:51

Witam
Wiem że truje ale chciałem jeszcze o jedno zapytać :) muszę zrobić jaibreka do softu 6.1.3 znalazłem fajny krótki filmik :))) [url=http://www.youtube.com/watch?v=iysvljVZmwA]NEW Jailbreak iOS 6.1.4 & 6.1.3 ! Finally ! Best ! iPhone, iPad, iPod Touch ! PL HD - YouTube[/url] dość prosto się zanosi tylko chciałem zapytać o dwie rzeczy pod koniec filmu pisze żeby wprowadzić duf mode jest jakiś program iREB r7 ale czy nie można tego zrobić przez itunes sekwencja klawiszy? noi wreszcie kiedy mam zrobić ten duf mode na początku i potem uruchamiać RedSn0w 0.9.15 beta 3 czy może najpierw RedSn0w 0.9.15 beta 3 zrobić co trzeba i dopiero połączyć uruchomić itunes i zrobić duf mode.Mam nadzieje ze zrozumiale:))
pozdrawiam

#5 arsenal24

arsenal24
  • 5 postów

Napisano 04 stycznia 2014 - 20:04

Jeśli jailbreak to tylko [url=http://www.ipod.info.pl/index.php/jailbreak-ios-6-1-x/]Jailbreak iOS 6.1.X | iPod.info.pl — iPod, iPad, iPhone - Blog informacyjny[/url] :))))) po próbuje ibluever i napisze pozdrawiam:twisted:

- - - Połączono posty - - -

Heh widzę że sam sobie tu piszę swoje przemyślenia :)) w każdym bądż razie ibluever wykrywa mi telefony nawigacji niestety nie:(
pozdro

#6 mariuszelectro

mariuszelectro
  • 21 postów

Napisano 06 stycznia 2014 - 16:32

Udało się połączyć z nawigacją? Mam ten sam dylemat przy podłączeniu fabrycznej samochodowej nawigacji przy użyciu profilu DUN, ale dodatkowo muszą działać równoległe inne profile umożliwiające korzystanie z zestawu handsfree... Czy komuś się udało to osiągnąć?

#7 arsenal24

arsenal24
  • 5 postów

Napisano 06 stycznia 2014 - 18:37

Właśnie ibluever nie widzi nawigacji kończą mi się pomysły nie stety :(( :(

#8 mariuszelectro

mariuszelectro
  • 21 postów

Napisano 06 stycznia 2014 - 19:15

Może spróbuj usługi będącego dodatkiem od ibluever ( onDemad) jakoś to tak się nazywa..... Zobacz w repozytorium inne elementy tego autora

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych