Oryginalny Lunatik Taktik na 4S
Posted 25 December 2013 - 14:02
- ETUI IPHONE 4 4S LUNATIK TAKTIK EXTREME GORILLA (3809377021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
- ORYGINALNE ETUI LUNATIK TAKTIK EXTREME IPHONE4/4S (3823730754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
- LUNATIK TAKTIK EXTREME GORILLA GLASS IPHONE 4/4S (3792972776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeśli możecie to wypowiedzcie się, co o nich sądzicie ;-) i które powinienem zakupić ;-)
Pozdrawiam
Mateusz
Posted 27 December 2013 - 23:42
Posted 30 December 2013 - 16:33
Posted 07 January 2014 - 10:23

Posted 10 February 2014 - 23:20

- - - Połączono posty - - -
I jeszcze zapomniałem dodać że etui jest pancerne i w 100% spełnia swoje zadanie, przycisk wyciszenia działa poprawnie, czerwona zaślepka gniazda słuchawek ładnie wykonana, i spełnia swoje zadanie jak i również zaślepka gniazda ładowania, miałem go kilka razy w górach i nie mam obaw już o swój telefon mając Lunatika

Posted 24 March 2015 - 09:59
Witam,
Czy ktokolwiek wie gdzie jeszcze można nabyć Lunatik Taktik do iPhone'a 4? Oczywiście oryginał? Dziwna sprawa bo przecież ludzie przechodzą z 4-ki na 5-tkę lub wyżej i powinni wyprzedawać te etui celem wymiany na dopasowane do nowszych modeli iPhonów, a tymczasem jest posucha. Być może chodzi o to że Taktik Extreme i w ogóle wyroby Lunatik są na tyle drogie, że mało ich jest na polskim rynku wtórnym. Z tym że na ebayu też cieniutko. Tak sobie myślę że może po prostu jestem zapóźniony mocno ze swoim 4S i co miało zmienić właściciela to już dawno zmieniło. Może ktoś widział gdzieś jeszcze ogłoszenie, sklep, gdzie leży sobie stary dobry Lunatik Taktik Extreme dla iPhone 4 i czeka na mnie?
Ostatnio nabyłem etui BookBook do 4-ki i widzę że chyba wziąłem ostatnią sztukę w sklepie bo teraz już brak jest go na stanie, aczkolwiek jeszcze do mnie nie dotarło więc jestem pełen obaw czy w ogóle się załapałem
Już teraz się mocno zastanawiam nad Taktikiem do 5-ki, bo pewnie kiedyś się przesiądę na nią, ale wtedy to już znowu mogą wystąpić braki w sklepach, więc może wykonać ruch wyprzedzający tylko ta cena - około 475 pln :-/
A zatem jest tu ktoś kto wie gdzie jeszcze można znaleźć oryginał, najlepiej nowy, Lunatik Taktik Extreme dla iPhone 4?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users