Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z konwertowaniem filmów na Ipada

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JariiStudio

JariiStudio
  • 6 posts

Posted 20 December 2013 - 14:18

Witam Z góry przepraszam za ewentualne powtórzenie tematu który może był już wcześniej poruszany. Jako że czas mnie goni nie mam zbytnio czasu na przeszukiwanie całego forum. Mój problem polega na tym że mam problem z przerobionymi filmami na Ipada. Dokładniej mówiąc film przerobiony w programie a potem zapisany na Ipadzie otwiera się normalnie i wszystko jest Ok.Problem w tym że w przypadku kiedy suwakiem chcę przeskoczyć o jakąś część filmu obraz staje w miejscu (stop klatka) lub też czarny ekran zostaje pomimo tego że głos idzie dalej.By obejrzeć film musiałbym oglądać go od deski do deski. Wcześniej korzystałem z programu Movies2iPhone i wszystko było Ok,tak mi się wydaje bo filmy przerabiałem do długości 20min. Kiedy jednak spróbowałem przerobić kilka dłuższych filmów to jeden pracował dobrze a drugi się zawieszał.Myślałem że to wina pliku w jakim jest zapisany film jednak czasami tak się dzieje z różnego rodzaju formatami plików. Od wczoraj walczę z różnymi programami i po 1,5 godzinie okazuje się że film się zawiesza.czy to wina ustawień? Może mi ktoś pomóc??? Próbowałem Movies2iPhone:Handbrake:Free Video to iPad Converter Za odpowiedz z góry dziękuję

#2 musicdreamer8

musicdreamer8
  • 4 posts

Posted 20 December 2013 - 18:59

Spróbuj programem Freemake Video Converter, jest tam specjalna opcja na iPada.

#3 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 20 December 2013 - 19:48

Nie przerabiać. Szkoda czasu. Zainstaluj VLC na ipadzie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users