Problem z iSpot.
Posted 15 December 2013 - 00:54
Posted 15 December 2013 - 02:00
Posted 15 December 2013 - 11:18
Posted 15 December 2013 - 11:54
No dobrze tylko dlaczego nie mogę oddać telefonu do Autoryzowanego Serwisu Apple tylko muszę go wysyłać do jakiegoś Regenersis który nim nie jest ?
Regenersis jest jak najbardziej autoryzowanym serwisem Apple.
Posted 15 December 2013 - 13:12
Posted 15 December 2013 - 13:28
Posted 15 December 2013 - 16:32
Posted 15 December 2013 - 17:36
No dobrze nawet jeśli nim jest to dlaczego nie mogę oddać telefonu do innego autoryzowanego serwisu Apple ?
Bo tak sobie Apple wymyśliło. Koniec kropka. Takie sobie ustalili zasady i jeżeli chcesz skorzystać z gwarancji, to się na nie zgadzasz. Korzystanie z gwarancji nie jest obowiązkowe jak już wcześniej wspomniałem.
- - - Połączono posty - - -
Witam
odrobinę nie w temacie, ale iSpot pogrywa sobie dość mocno, bo np mój kolega kilka dni temu nabył u nich nowiutkie 5S. Szczęśliwy zabrał się za aktywację nowego nabytku i poległ.
Generalnie trzeba być lekko nieogarniętym, żeby kupować o kilkaset zł. drożej w iSpot, kiedy można bezpośrednio od Apple i mieć urządzenie na drugi dzień w domu z możliwością zwrotu/wymiany i na normalnych warunkach.
Posted 16 December 2013 - 09:47
Generalnie trzeba być lekko nieogarniętym, żeby kupować o kilkaset zł. drożej w iSpot, kiedy można bezpośrednio od Apple i mieć urządzenie na drugi dzień w domu z możliwością zwrotu/wymiany i na normalnych warunkach.
Generalnie jesteś lekko bezczelny w swojej wypowiedzi, która nawiasem mówiąc jest nie na temat i wątpliwej wartości. To, gdzie i na co, ktoś wydaje swoje pieniądze, to delikatnie mówiąc nie twoja sprawa, a twoja opinia na ten temat nikogo specjalnie nie interesuje. Jako moderator, tym bardziej powinieneś stosować się do zasady pisania kiedy mam coś do powiedzenia na dany temat i na odpowiednim poziomie. Proponuję udzielić sobie samemu ostrzeżenia.
Posted 16 December 2013 - 10:19
To, gdzie i na co, ktoś wydaje swoje pieniądze, to delikatnie mówiąc nie twoja sprawa, a twoja opinia na ten temat nikogo specjalnie nie interesuje.
Ależ oczywiście wydawaj swoje pieniądze gdzie chcesz, ale później nie przychodź z płaczem na forum, że Cie oszukali... tyle na ten temat.
Posted 16 December 2013 - 10:32
Ależ oczywiście wydawaj swoje pieniądze gdzie chcesz, ale później nie przychodź z płaczem na forum, że Cie oszukali... tyle na ten temat.
Polecam czytanie ze zrozumieniem, widzę że jest z tym problem, więc wyjaśniam - mój post mówi o doświadczeniach mojego kolegi a nie moich, to po pierwsze. Po drugie - kolega jest już duży, samodzielnie podejmuje decyzje i za nie odpowiada, nie opowiadał mi też swojej historii z płaczem, nie wiem skąd te insynuacje, bo z mojego postu to raczej nie wynika. Po trzecie, mój post miał na celu zwrócenie uwagi, na dziwne praktyki stosowane w sklepach iSpot .
Myślę, że teraz jest jasno, przejrzyście i zrozumiale. Tyle na ten temat.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users