Witam
Mam problem z bluetooth w iPhone 5 S - 7.0.4(11B554a) nie wykrywa mi żadnego urządzenia, a inne telefony go widzą.
Robiłem soft reset, zerowałem ustawienia.
Co robić, ma ktoś jakiś pomysł? czy pozostaje tylko serwis.
Pozdrawiam Piotr.

iPhone 5S nie działa bluetooth
Started by
Piotr Woźniak
, 14 Dec 2013 10:07
6 replies to this topic
Posted 14 December 2013 - 10:07
Posted 14 December 2013 - 10:15
Żaden serwis. Skoro inne urządzenia go widzą.
Co chcesz zrobić przez BT?
Posted 14 December 2013 - 11:02
łączyć się z innymi telefonami, a przede wszystkim łączyć się z opaską firmy Polar ( [url=http://www.polar.com/pl/produkty/akcesoria/nadajnik_h7]Nadajnik H7 | Polar Poland[/url] ) która przenosi dane do telefonu do aplikacji Endomondo.
Posted 14 December 2013 - 12:22
Z innymi telefonami się nie połączysz. BT w iPhone służy WYŁĄCZNIE do podłączania akcesoriów i udostępniania internetu. Do niczego innego go nie użyjesz.
Posted 14 December 2013 - 13:39
No tak ale nadajnika Polara też nie chce wyszukać, a jest kompatybilny z iPhone do 4S do 5S i na forum Polara czytałem że działa u innych dobrze. Samo urządzenie z zegarkiem współpracuje, a telefon nie może go wyszukać.
Posted 14 December 2013 - 14:41
No tak ale nadajnika Polara też nie chce wyszukać, a jest kompatybilny z iPhone do 4S do 5S i na forum Polara czytałem że działa u innych dobrze. Samo urządzenie z zegarkiem współpracuje, a telefon nie może go wyszukać.
A włączyłeś w Polarze tryb parowania urządzeń?
Posted 14 December 2013 - 15:20
To jest tylko nadajnik który umieszcza się na koło serca, zegarek wykrywa go bez problemu.
Jak próbuję połączyć się z laptopem to telefon go nie widzi, jak laptop go znajdzie pokazuje się na telefonie kod do sparowania, ale wyskakuje że próba połączenia w parę nie powiodła się
Częściowo już się wyjaśniło, czytałem na forum Polara że parowanie z telefonem jest problematyczne dla wielu użytkowników iPhone, dzisiaj będę dzwonił do serwisu Polara zobaczymy co powiedzą.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users