Witam,
Tak jak w temacie nie moge polaczyc iphone 5 z macbookiem pro mid 2010 poprzez bluetooth. Komputer widzi iphone i laczy sie z nim pare, na iphone "pozwalam" na polaczenie akceptujac kod i w macu po chwili wyskakuje ze siec jest niedostepna i mam sie upewnic czy siec jest w zasiegu. Przy laczeniu przez iphonea wyskakuje taki sam komunikat zeby sprawdzic czy MBP jest w zasiegu :/ dodam ze obydwa urzadzenia sa "WYKRYWALNE" i leza obok siebie.
jakies pomysly ?

Problem z połączeniem bluetooth iphone 5 vs MBP 2010
Started by
sim0n69
, 01 Dec 2013 11:04
5 replies to this topic
Posted 01 December 2013 - 11:04
Posted 01 December 2013 - 11:10
No dobra, ale w jakim celu ma być to połączenie?
Posted 01 December 2013 - 11:43
Chciałbym odtwarzać bezprzewodowo muzykę, dźwięki z iPhone'a przez głośniki które są podłączone do maca.
Posted 01 December 2013 - 12:58
BT służy do udostępniania internetu i podłączania akcesoriów. Jeżeli MB nie jest głośnikiem BT to tak się nie da.
Posted 01 December 2013 - 14:02
A jakis inny sposob istnieje? Wykorzystanie airplay do przesylania dzwieku jest mozliwe? PS. Mimo to nie łączy mi się w ogole dopiero jak odpale hot spot osobisty to laczy sie BT
Posted 01 December 2013 - 14:24
A jakis inny sposob istnieje? Wykorzystanie airplay do przesylania dzwieku jest mozliwe? PS. Mimo to nie łączy mi się w ogole dopiero jak odpale hot spot osobisty to laczy sie BT
Bo po BT z komputerem można łączyć tylko przy odpalonym HS, żeby udostępnić internet z iPhone na komputer. Innej możliwości połączenia po BT nie ma. Jeżeli chodzi o AirPlay to musisz znaleźć aplikację, która będzie działała jak serwer AirPlay na komputerze. Czy taka istnieje to nie wiem.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users