Witam,
Od jakiegoś tygodnia mam problem z moim iPhonem 4. Wszystko zaczęło się od tego, że iPhone zamiast rozładować się normalnie, przy 5% baterii wyłączył się i to nie tak normalnie z kręcącym się kółkiem a nastęnie pojawiającym się ekranem z rozładowaną baterią. Ekran poprostu zgasł i cokolwiek klikałam nic się nie pojawiało. Podłączyłam do ładowarki - telefon normalnie naładował się włączył wszystko było w porządku. Jednak przez następny tydień iPhone wciąż wyłączał się wcześniej niż powinien - przy 20%, 40% dziś nawet przy 55%(wciąż gasł ekran, nie było normalnych oznak rozładowania). Podłączam do ładowarki i włącza się normalnie i ładuje się od tylu procent ile było gdy się wyłączył np od 50. W każdym razie dziś stało się coś dziwnego. Telefon przy 40% wyłączył się jak zawsze. Podłączyłam do ładowarki włączył się , jednak pojawiłą się godzina 1 w nocy (mimo że była godzina 16) a data pokazywałą 3 stycznia 1970 roku i liczba procentów też nagle się zmieniła bo wyłączył się przy 40 a gdy go włączyłam miał 20. Telefon wyłączyłam i chciałam włączyć i tu się pojawił problem.
Włączam telefon, pojawia się jabłuszko po 10 sekundach ekran gaśnie jak przy "przedwczesnym rozładowaniu". Jabłuszko pojawia się znowu i tak wciąż i wciąż.Dodam, że iPhone cały czas jest pod ładowaniem bo gdy go odłącze nie działa w ogóle (nie pokazuje się też symbol rozładowanej baterii). Jabłuszko włącza się na sekundę znika i tak ciągle. CO mogę zrobić , co może być zepsute i czy należy zanieść telefon do serwisu ?
dziękuje z góry za odpowiedzi.

iPhone włącza się i wyłącza wciąż i wciąż
Started by
naataliey
, 30 Nov 2013 17:37
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users