Zainstalowałem WIN XP na Mac-u, wszystko jest OK, są także polskie fonty. Nie mogę ich jednak edytować bo brak w klawiaturze prawego alt-a a lewy nie działa. WIN XP nie ma z kolei w systemie możliwości zamiany klawiszy alt jak było w WIN98. Jak sobie z tym poradzić?

Polskie fonty na Windows XP
Rozpoczęty przez
jawor
, 31 paź 2007 09:02
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 października 2007 - 09:02
Napisano 31 października 2007 - 09:56
Boot Camp, Paralells, VMWare, Virtual Box ?
Napisano 31 października 2007 - 14:48
Zainstalowałem WIN XP na Mac-u, wszystko jest OK, są także polskie fonty. Nie mogę ich jednak edytować bo brak w klawiaturze prawego alt-a a lewy nie działa. WIN XP nie ma z kolei w systemie możliwości zamiany klawiszy alt jak było w WIN98. Jak sobie z tym poradzić?
Zmień układ kalwiatury z polskiego(Apple), który jest domyślny na polski(programisty), pewnie to to

Napisano 31 października 2007 - 23:07
zmiana klawiatury na polski programisty to raz. a dwa musisz sobie zainstalowac programik do przemapowania klawiatury np. sharpkeys2 i wybrac ktorys klawisz na zastepstwo prawego alta np. prawe jablko albo ^ z daszkiem.
Napisano 12 listopada 2007 - 20:08
coby ozywic temat i przypomniec o dobrym zwyczaju klikania w w ikonke ludka obok auotytetu, bede wdzieczny za klikanie w niego, jezeli uznasz,ze dzieki mnie rozwiazales swoj problem i moja pomoc byla przydatna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych