Witam! jestem nowy na forum i od niedawna jestem posiadaczem iphon 4 także jeszcze dobrze tego sprzętu nie znam.
Mianowicie mam taki problem ze co jakiś czas gdy pisze sms znikają mi literki na klawiaturze widać klawiaturę lecz bez literek albo chowają się tez ikony emocji. Jest to uciążliwe bo żeby je przywrócić muszę ponownie włączać telefon.
prosze o pomoc.

Znikajace literki klawiatury przy pisaniu sms . Prosze o pomoc
Rozpoczęty przez
dirtjumper1pro
, 23 lis 2013 13:44
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 listopada 2013 - 13:44
Napisano 23 listopada 2013 - 13:54
Podłącz iPhone pod itunes i Odtwórz system bez przywracania kopii zapasowej. Przed tym, polecam sobie zgrać wszystkie zdjecia i filmy które są dla Ciebie ważne, bo inaczej możesz je stracić. Po odtworzeniu wszystko powinno być tak jak należy

Napisano 23 listopada 2013 - 14:22
Podłącz iPhone pod itunes i Odtwórz system bez przywracania kopii zapasowej. Przed tym, polecam sobie zgrać wszystkie zdjecia i filmy które są dla Ciebie ważne, bo inaczej możesz je stracić. Po odtworzeniu wszystko powinno być tak jak należy
Przywracałem już ustawienia fabryczne w telu i nic to nie dalo a jak zrobic to co mowisz? bo jestem narazie zielony w obsludze;/
- - - Połączono posty - - -
Przy odtwarazniu iphona wyskoczyl komunikat ze nie mozna odtworzyc iphona i jakis tam blad
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych