Zbrandowany Ipad, brak dostępu do itunes oraz appstore.
Posted 21 November 2013 - 17:40
Posted 21 November 2013 - 17:53

Posted 21 November 2013 - 18:48
Posted 21 November 2013 - 21:05
A co z firmowymi aplikacjami, których nie ma w App Store? Czy jest sposób w jaki można je ,,wyciągnąć" z pamięci?
Albo odblokowany iPad, albo firmowy iPad. Jeżeli nie jest on Twój, tylko firmowy, jako narzędzie pracy, to firma decyduje w jaki sposób używasz ich sprzętu. Nie ma możliwości wyciągnięcia tych aplikacji.
Posted 22 November 2013 - 13:21
A co z firmowymi aplikacjami, których nie ma w App Store? Czy jest sposób w jaki można je ,,wyciągnąć" z pamięci?
Jesteś pewny, że nie ma tych aplikacji w AppStore? Nie słyszałem, żeby było możliwe instalowanie na iPadzie czy iPhone czegokolwiek w sposób inny niż przez appstore i żeby Apple w ogóle zezwalał na takie praktyki. Sam pracuje w firmie która produkuje aplikacje dla pracowników ale są one normalnie dostępne w Appstore. Za free oczywiście...
Posted 22 November 2013 - 13:48
Jesteś pewny, że nie ma tych aplikacji w AppStore? Nie słyszałem, żeby było możliwe instalowanie na iPadzie czy iPhone czegokolwiek w sposób inny niż przez appstore i żeby Apple w ogóle zezwalał na takie praktyki. Sam pracuje w firmie która produkuje aplikacje dla pracowników ale są one normalnie dostępne w Appstore. Za free oczywiście...
Aż dziwi mnie, że o czymś nie słyszałeś

Po pierwsze można urządzenia dopisać do konta developerskiego i instalować aplikacje z pominięciem AppStore, to raz, a dwa iest coś takiego jak "Distribute In-house Apps" właśnie dla firm: https://developer.ap...ios/enterprise/
Posted 22 November 2013 - 15:26
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users