Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

co oznacza Premium Resller ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 TNT-vip

TNT-vip
  • 10 postów

Napisano 29 października 2007 - 23:22

Pozdrawiam wszystkich.

Chciał bym się was poradzić co oznacza nazwa "iSpot Apple Premium Reseller" ??
A dokładniej słowo premium - bo dla mnie to jakis naprawde super sklep, a sam Apple - najwyższej jakości komputery ...

Płęta :
Czy jest to normalne że w Apple Premium Reseller nie było macBooka za ponad 5.000zł w ofercie ??
Dzisiaj miałem możliwość się przekonac, że premium nie oznacza premium. W Galerii Krakowskiej miły Pan powiedział mi ,ze się im MacBooki skonczyly i nie moze mi go sprzedac bo go niema (tym mnie zaskoczył najbardziej)...
Chcialem sredniego białego ... On miał tylko Czarne ...

Wiem, że była ostatnio premiera nowego systemu i się ludzie rzucili na komputery Apple, ale słowo premium powinno chyba coś znaczyć przy wartości jednostkowej produktu ponad 5000zł ....

• Mieliście może podobne problemy?
  • Czy moge napisać do Sadu albo do apple i przekazać im moja opinie i zarzenowanie (może być po angielsku)
  • A tak humorystyczne, mogę się zwrócić o pokrycie kosztów dojazdu z Nowego Sacza do Kraka i rekompensaty straconego czasu od Sadu ?? :P

a już myślałem że dzisiaj bede miał swojego Maca... i znowu trzeba czekać .... kolejne podejscie, iSpot PREMIUM w Łodzi, tym razem zadzwonie do ćwoków wcześniej

#2 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 października 2007 - 23:33

Jestem z Łodzi, ostanio mieli MacBooki jakies. Mogłeś poszukać w mediamarkcie. Kiedyś spotkałem prezesa apple na Polske ( w media) i powiedział że te iSpoty, to nie jest wlaśność apple, a oni są tylko jego klientem, co prawda najwazniejszym ale klientem. Ja miałe taki problem z iPodem classic, nie mieli czarnego 80gb, musiałem kupić w sieci.

#3 TNT-vip

TNT-vip
  • 10 postów

Napisano 29 października 2007 - 23:39

niby tak, ale chce kupić na 10% dla studenta a to ponąć tylko w iSpocie, ale mogę się mylić.. (było by miło gdybym się mylił) :D

#4 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4 943 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 30 października 2007 - 00:57

Jak nie mieli to trzeba było podjechać do RCS2.

#5 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 30 października 2007 - 09:55

tym razem zadzwonie do ćwoków wcześniej

wiesz, nie musisz obrazac przy okazji ludzi...

Jesli miales w perspektywie tak dluga podroz, mogles dla pewnosci zadzwonic, napisac, zarezerwowac sobie tego MacBooka i nie byloby zadnego problemu. Troche Ci sie dziwie, bo przeciez Galeria mogla byc zamknieta, iSpot zamkniety, a ty jadac tam nawet nie zadzwoniles?
  • Simborek lubi to

#6 MaUSeRoSS

MaUSeRoSS
  • 219 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 października 2007 - 10:08

TNT-vip możesz zamówić Macbook'a przez internet ze zniżką studencką. Musisz tylko na stronie sklep.apple.pl założyć konto edukacyjne i przesłać im faksem/mailem xero legitki studenckiej bądź zaświadczenie z uczelni. Pozdrawiam

#7 JSG

JSG
  • 5 459 postów

Napisano 30 października 2007 - 10:09

cortland rowniez oferuje znizke 10% Zresztą każdy resailer chyba taką oferuje,

#8 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 30 października 2007 - 10:15

Troche Ci sie dziwie, bo przeciez Galeria mogla byc zamknieta, iSpot zamkniety, a ty jadac tam nawet nie zadzwoniles?

Może, stosując nomenklaturę autora wątku, chciał pokazać tym ćwokom z iSpota, że taki z niego "TNT-vip", że problemy z brakiem towaru na stanie są zbyt przyziemne jak dla niego?

Następnym razem wpadnij do sklepu odziany w lateks, z pejczem i laską dynamitu w ręku oraz ćwokiem na ustach, a zaraz MacBook się zmaterializuje...

Brak towaru może zdarzyć się wszędzie, nie tylko w iSpocie.
Kultura też powinna "zdarzać się" wszędzie...

---- Dodano 30-10-2007 o godzinie 11:25 ----

Może, stosując nomenklaturę autora wątku, chciał pokazać tym ćwokom z iSpota, że taki z niego "TNT-vip", że problemy z brakiem towaru/zamkniętym sklepem/podniesieniem słuchawki na stanie są zbyt przyziemne jak dla niego?

Następnym razem wpadnij do sklepu odziany w lateks, z pejczem i laską dynamitu w ręku oraz ćwokiem na ustach, a zaraz MacBook się zmaterializuje...

Brak towaru może zdarzyć się wszędzie, nie tylko w iSpocie.
Kultura też powinna "zdarzać się" wszędzie...

---- Dodano 30-10-2007 o godzinie 11:25 ----
Cholera ten brak edycji...

#9 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4 943 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 30 października 2007 - 17:14

Jak nie mieli to trzeba było podjechać do RCS2.

Ups, chyba mieli zamknięte bo była prezentacja Leoparda.

---- Dodano 30-10-2007 o godzinie 18:15 ----

cortland rowniez oferuje znizke 10%
Zresztą każdy resailer chyba taką oferuje,

Tyle, że najbliższy Cortland jest w Katowicach.

#10 Lolka

Lolka
  • 266 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 stycznia 2008 - 15:18

ja zadzwonilam dowiedzialam sie ze jest MB w sklepie ispot, pojechalam do sklepu i wlasnie ktos wykupil ostatni egzemplarz.... dupa wiec zamiast do ispota pojde do cortlandu moze tam bede miec wieksze szczescie :D

#11 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 stycznia 2008 - 15:23

Kiedyś spotkałem prezesa apple na Polske

no ciekawe ciekawe, możesz to rozwinąć? ;) powiedział Ci może kiedy będą wkładać GeForce 8800 do macbooka? :D

#12 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 19 stycznia 2008 - 15:37

U mnie w Poznaniu ciągle mówią, by przyjść za tydzień, to wtedy będzie dostawa :D :D :D

#13 daboni

daboni
  • 287 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 15:53

zagladnij do nich http://www.rcs2.com.pl/main.php Tez Krakow, a maja taniej niz iSpot i powinno wszystko byc.
Mozesz napisac do SADu i przekazac im swoja opinie ;)))

#14 Rogi_

Rogi_
  • 327 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 15:59

Nie wiem jak jest teraz, bo kupowałem w listopadzie, ale w Gdańsku, w Galerii Bałtyckiej, gdzie nabyłem MBP, większość lapków mieli na stanie. Także swojego dostałem od ręki. Ale to może dlatego, że iSpot był świeżo otwarty i ludzie jeszcze nie wykupili.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych