Chciał bym się was poradzić co oznacza nazwa "iSpot Apple Premium Reseller" ??
A dokładniej słowo premium - bo dla mnie to jakis naprawde super sklep, a sam Apple - najwyższej jakości komputery ...
Płęta :
Czy jest to normalne że w Apple Premium Reseller nie było macBooka za ponad 5.000zł w ofercie ??
Dzisiaj miałem możliwość się przekonac, że premium nie oznacza premium. W Galerii Krakowskiej miły Pan powiedział mi ,ze się im MacBooki skonczyly i nie moze mi go sprzedac bo go niema (tym mnie zaskoczył najbardziej)...
Chcialem sredniego białego ... On miał tylko Czarne ...
Wiem, że była ostatnio premiera nowego systemu i się ludzie rzucili na komputery Apple, ale słowo premium powinno chyba coś znaczyć przy wartości jednostkowej produktu ponad 5000zł ....
- Mieliście może podobne problemy?
- Czy moge napisać do Sadu albo do apple i przekazać im moja opinie i zarzenowanie (może być po angielsku)
- A tak humorystyczne, mogę się zwrócić o pokrycie kosztów dojazdu z Nowego Sacza do Kraka i rekompensaty straconego czasu od Sadu ??
a już myślałem że dzisiaj bede miał swojego Maca... i znowu trzeba czekać .... kolejne podejscie, iSpot PREMIUM w Łodzi, tym razem zadzwonie do ćwoków wcześniej