Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Po podlaczeniu do PC iphone WARIUJE

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 GRAM4TiK

GRAM4TiK
  • 2 posts

Posted 15 November 2013 - 13:26

Witam. Napotkalem dzis problem, mianowicie - zlozylem sobie nowego pc i po podlaczeniu iphone do niego wydaje dzwiek taki jak po podlaczeniu do pc ale ten dzwiek jest nieustajacy i miga ekranw telefonie. Moj komputer nie widzi go w ogole i nie laduje a zdwieki ciagle sa. Posiadam laptopa i na nim ta sama wersje itunes i wszystko dziala, synchronizacja itp a tu mam problem. Na laptopie posiadam W7 64b a na pc W8 64b iphone 4S 32gb i najnowszy soft (na 6.1 mialem to samo), prosze o pomoc. Dziekuje

#2 koliberek1

koliberek1
  • 1091 posts
  • SkądRadom, Poland

Posted 15 November 2013 - 13:38

Coś masz z portem usb. Próbowałeś podłączać do innego? Może zainstaluj sterowniki do usb z CD do płyty głównej.

#3 GRAM4TiK

GRAM4TiK
  • 2 posts

Posted 15 November 2013 - 14:18

Wszystkie sterowniki zainstalowane poprawnie, iphone'a nie wykrywa ani usb od przodu pc ani na tylu plyty glownej. Wszystie inne urzadzenia na usb po podlaczeniu dzialaja idealnie. Tylko z telefonem mam problem...

- - - Połączono posty - - -

W menedzer urzadzen nie widze sterownika apple mobile device driver nawet po ponownym zainstalowaniu itunes najnowszego, jest tylko
nieznane urzadzenie" screen - [url]http://oi39.tinypic.com/6f6xjc.jpg[/url]

#4 Dixoon37

Dixoon37
  • 3 posts

Posted 22 June 2015 - 08:41

Witam mam ten sam problem , Iphone po podlaczeniu do laptopa świruje , wydaje dzwieki jakby go podlaczano i odlaczano. Co robić ??

#5 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 22 June 2015 - 08:54

Spróbować z innym kablem.

#6 Dixoon37

Dixoon37
  • 3 posts

Posted 22 June 2015 - 09:04

Ale jak podepnę do Pc-ta to działa , wydaje mi sie ze z laptopem coś nie tak.

#7 Patrys38

Patrys38
  • 10 posts
  • SkądWelwyn Garden City, Wielka Brytania

Posted 22 June 2015 - 15:30

Fakt, mam ten sam problem i szukam rozwiązania już od tygodnia.

Telefon sprawdzany na 3 laptopach, 2 kablach - działa.

Nie działa natomiast na moim laptopie. Podejrzewam, że wina leży po stronie sterowników, natomiast każde inne podłączone urządzenie działa bez zarzutu; problem pojawia się po podłączeniu iPhona. Co prawda, przeinstalowywałem sterowniki, ale to też nie przyniosło skutku. Laptop z którego korzystam to Clevo w230st, jakby ktoś z niego korzystający poradził sobie z problemem, proszę o kontakt.

#8 Patrys38

Patrys38
  • 10 posts
  • SkądWelwyn Garden City, Wielka Brytania

Posted 26 June 2015 - 03:43

Ciekawe. Kupiłem przejściówkę microUSB do slotu Lightining. Działa, chociaż wciąż czasami rozłącza. Natomiast dzieje się to znacznie rzadziej niż wcześniej.

#9 Dixoon37

Dixoon37
  • 3 posts

Posted 28 June 2015 - 15:02

Nikt nie poradził sobie z moim problemem ???

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users