Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Redsn0w zatrzymuje się na waiting for reboot

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sebeq1697

sebeq1697
  • 45 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 listopada 2013 - 22:58

Elo, próbuje zrobić JB na uwięzi 6.1.3 mojego 3gs. Jak juz wprowadze w DFU i klikne JailBreak to pasek idzie i zatrzymuje sie na waiting for reboot i nic dalej nie chce isc.

#2 Wojtassw

Wojtassw
  • 6 postów

Napisano 09 listopada 2013 - 18:07

A normalnie komp go widzi jak nie jest w dfu? Czy uruchamiasz redsn0w z uprawnieniami administratora?

#3 indu

indu
  • 972 postów
Napisano 09 listopada 2013 - 19:25

Wskazujesz iOS 6.0 ?

#4 sebeq1697

sebeq1697
  • 45 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 listopada 2013 - 23:02

W telefonie coś się zepsuło jak usuwałem jakieś duperele z Cydii próbował się zrestartować i zawisł na tym kółko które się kręciło... Próbowałem zrobić restore lecz wtedy błąd -1 Próbowałem wgrać custom firmware robione w sn0wbreeze. Udało się, tele się włączył lecz podczs aktywacji prosił o podłączenie do itunes Teraz cały czas prośi o podłączenie do itunes, nawet custom firmware nie mogę wgrać, Itunes nie pokazuje numeru IMEI. Próbowałem także, wgrać BB od ipada i też nie dało rady, może komuś w końcu uda mi się pomóc. :)

#5 Durbek

Durbek
  • 37 postów

Napisano 16 listopada 2013 - 09:36

mam ten sam problem, gdy robie jb na 6.1.3 i program czeka na reboot to nic sie nie dzieje... a gdy robie z 6.0 wszystko się robi a na koniec wyskakuje mi error i telefon nadal ma 6.1.3 i nic sie z nim nie zmieniło...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych