Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Tylna klapka imitująca iPhone 5 dla iPhone 4 Black

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 bonq07

bonq07
  • 140 postów

Napisano 04 listopada 2013 - 23:56

Witam, natknąłem się w sieci na iPhone'y 4/4S wyposażone w modyfikowaną klapkę tylną, wyglądającą jak iPhone 5. Znalazłem na allegro jedną wersję tejże klapki ale zastanawiam się czy może któryś z kolegów/ koleżanek miał do czynienia z owym przedmiotem, czy istnieją jeszcze inne możliwości, jakieś naklejki, skiny itp? Może macie jakieś pewne źródła owych klapek?

#2 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 05 listopada 2013 - 00:13

Zawsze uważałem, ze upodabnianie starych rzeczy na nowe to mega bieda. Niekoniecznie zawsze ta finansowa. A z technicznego punktu widzenia, moga siąść zasiegi wifi czy 3G. Ja bym sobie dal spokoj.

#3 bonq07

bonq07
  • 140 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 09:59

Wiesz, zależy kto i po co chce upodobnić stare do nowego. Jeśli to zrobię, to nie po to , żeby imponować koleżankom czy kolegom, po prostu to już nie ten etap życia, jestem na takie rzeczy za stary. Chciałbym może uszczknąć odrobinę z designu iPhone 5 który do mnie trafia. Technicznie i tak mam nieoryginalną klapkę bo stara popękała, i żadnych interferencji i innych zakłóceń nie uświadczyłem.

#4 buldoggg

buldoggg
  • 544 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 listopada 2013 - 20:08

Powiem ci,że gdzieś widziałem naklejki na tył,i powiem ci że fajnie to wyglądało,jeżeli znudził ci się wygląd ip4,to bardzo dobry zabier i ochrona na ryski.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych