Odpowiednik Bearshare - klient gnutella
Rozpoczęty przez
Obecny
, 28 paź 2007 22:25
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 października 2007 - 22:25
Pilnie poszukiwany naprawde dobry klient gnutella
w windowsie uzywalem bearshare pro i sprawdzal sie swietnie
tu sprobowalem limewire i porazka, niby siec ta sama a zasobow 80% mniej
zalezy mi glownie na muzyce
Napisano 28 października 2007 - 22:35
Też szukałem odpowienika BSP. Musiałem się jednak zadowolić mulącym, niedociągniętym LimeWire.
Jak jest coś, co znajduje lepiej, to bardzo chętnie poznam.
Napisano 29 października 2007 - 06:52
Jest Frostwire, niby inny projekt a tak naprawde to jest limewire który nie sprawdza legalności plików i właśnie od limewire różni się tym że przeszukuje te 80% więcej zasobów

Napisano 29 października 2007 - 08:45
Znacznie lepiej niż LimeWire
Wciąż niemakowy interfejs, ale przynajmniej darmowy, szybszy, lepiej znajduje itp
Dzięki

Napisano 28 grudnia 2007 - 17:34
Nie moge zainstalowac Frostwire'a jakis blad mi wyskakuje :/
Napisano 28 grudnia 2007 - 18:20
wejdz na strone frostwire - ja jak jakas starszawrrsje instalowalem tez mialem bledy. Ale osobiscie nie polecam tego tk samo jak i limwe wire. Dla mnie najlepszy jest cabos (jednak bardzo dlugo sie uruchamia i jest zasobozerny), chciaz w porownaniu do bearshare'a to i tak pikus. Nie ma chyba nic na mac'a tak dobrego jak Bearshare - albo za slabo szukam
chociaz szukam juz od pol roku

Napisano 28 stycznia 2008 - 04:51
Acqlite bardzo ladnie wyglada, niemniej jednak mam problem bo niemoge sie polaczyc do Gnutella ;/ caly czas connecting....
Napisano 29 stycznia 2008 - 15:13
witam, prosze o pomoc w konfiguracji FROSTWIRE, w jaki sposob dodac serwery (i skad wziasc ich adresy) aby moc sie polaczyc z siecia?? aktualnie dostaje komunikat: "twoje wyszukiwanie moze nie przyniesc zadnych efektow dopoki nie polaczysz sie z siecia" no i fakt - nie przynosi.
prosze o pomoc gdyz nie udalo mi sie rozwiazac tego problemu, dziekuje

Napisano 29 stycznia 2008 - 22:20
Nie trzeba dodawać żadnych serwerów.
Sprawdź czy ci Firewall nic nie blokuje, masz zewnętrzne ip a ja nie to jakieś otwarte porty ?
Napisano 30 stycznia 2008 - 01:52
mam router i pewnie on blokuje, bo np jak wlaczam emule przez ruter na pc to mam lowid, wiec tu zapewne podobnie jakies tam porty pewnie mam otwarte ale nie umiem tego sprawdzic bo sie nie znam a ruter konfigorowal ktos inny ..
Napisano 17 kwietnia 2008 - 00:47
Witam
Tak wszedzie szukalam Bearshare na maca ale widocznie nie istnieje... scianelam cabos ale jakos nie przypadl mi do qustu, teraz znalazlam iSwipe a tutaj zamieszcze maly opis jezeli ktos sie zainteresuje i link to strony qdzie mozna sciaqnac iSwipe;
Obsługująca wiele protokołów wyszukiwarka i menedżer pobierania plików. Współpracuje z Hotline, OpenNapster, Gnutella, FTP, Carracho, ShadowFT, iTunesNet, FastTrack, OpenFT, eDonkey, BitTorrent oraz Ares. Jest to niezbędne narzędzie dla każdego, kto pobiera i wyszukuje dużo plików z Sieci. a tutaj jest link; [url=http://www.idg.pl/ftp/pobierz/mac/1330.html]iSwipe: Programy IDG.pl[/url]
Pozdrawiam qoraco :razz: :razz:
jeszcze nie jestem pewna czy jest to dobre i w oqole czy jest to czeqo szukam ale sie przekonam i dam znac
:)
---- Dodano 17-04-2008 o godzinie 01:13 ----
No i sie nie przekonalam poniewaz nie chce dzialac mi ten iSwap szkoda jezeli ktos moze mi podac jakies inne proqramy to bylabym bardzo wdzieczna =*** papapa

Obsługująca wiele protokołów wyszukiwarka i menedżer pobierania plików. Współpracuje z Hotline, OpenNapster, Gnutella, FTP, Carracho, ShadowFT, iTunesNet, FastTrack, OpenFT, eDonkey, BitTorrent oraz Ares. Jest to niezbędne narzędzie dla każdego, kto pobiera i wyszukuje dużo plików z Sieci. a tutaj jest link; [url=http://www.idg.pl/ftp/pobierz/mac/1330.html]iSwipe: Programy IDG.pl[/url]
Pozdrawiam qoraco :razz: :razz:
jeszcze nie jestem pewna czy jest to dobre i w oqole czy jest to czeqo szukam ale sie przekonam i dam znac

---- Dodano 17-04-2008 o godzinie 01:13 ----
No i sie nie przekonalam poniewaz nie chce dzialac mi ten iSwap szkoda jezeli ktos moze mi podac jakies inne proqramy to bylabym bardzo wdzieczna =*** papapa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych