Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Hotspot i Gevey - Co to jest "EE"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adam Świątkiewicz

Adam Świątkiewicz
  • 2 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 października 2013 - 22:53

Witam, To mój pierwszy temat i post na forum więc chciałbym wszystkich przywitać. Od razu zaznaczam że przeszukałem całe forum, pół googla, i pytałem największych znanych mi magików od iphonów i NIKT nie zna odpowiedzi na mój problem. A mianowicie: Od ok. roku posiadam iPhone 4S z Wielkiej Brytanii w sieći Orange UK. W chwili obecnej mam na nim soft 6.1.3 i podkładkę Gevey Ultra S. Telefon pracuje w sieci Play pl. Wszystko fajnie działa, telefon jest, SMS, MMS, Internet 3G śmiga... ALE! Od początku nie mam możliwości włączenia na nim Hot Spot'a. Pozwolę sobie przedstawić problem zdjęciami: Włączam ustawienia [ATTACH=CONFIG]17872[/ATTACH] Następnie wchodze w "ogólne" [ATTACH=CONFIG]17871[/ATTACH] Potem w Sieć komórkową [ATTACH=CONFIG]17870[/ATTACH] Zjeżdżam na dół [ATTACH=CONFIG]17869[/ATTACH] I wchodzę w "Skonfiguruj HotSpot osobisty". [ATTACH=CONFIG]17868[/ATTACH] I wywala się śliczna informacja "Aby skonfigurować hotspot osobisty poproś EE" Pytania: CO TO JEST DO CHOLERY EE??? Jak się tego pozbyć? Czy to wina Geveya? Czy ktokolwiek na tym wspaniałym Forum ma pojęcie o co chodzi. P.S. z góry uprzedzam że czytałem inne posty tego typu ale tam pisało [...] poproś carrer/play/plus/orange itp. a mi durne EE.

#2 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 26 października 2013 - 23:55

Our network | 4GEE, 3G, Fibre Broadband, calls, texts + more | EE

#3 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 27 października 2013 - 00:25

EE - Everything Everywhere - Brytyjska sieć. I tak, niedziałanie HotSpota jest winą simlocka.

#4 Adam Świątkiewicz

Adam Świątkiewicz
  • 2 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 października 2013 - 11:10

Czyli co? Mam szanse na tego hotspota, czy tylko unlock fabryczny od apple.(ZA 500)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych