Witam Wszystkich, mam pewien problem, od paru dni jak korzystam z aplikacji "tribal wars" wyskakuje mi jakas strona www, otwiera sie jako nowe okno w safari, nic nie wyswietla po zaladowaniu, ma dziwny adres ls.hit.gemius, niewiem skad to jest, czemu sie to otwiera, aplikacje instalowalem ponownie nic, reset iphona nic, to jakis blad u nich? Niedawno robilem uptade tego jakis tam ale nigdy nie bylo problemow, zachowuje sie to jak jakis wirus ale przeciez to niemozliwe W safari wylaczalem wyskakujace okna nic, niewiem jak mozna temu zapobiec lub to usunac, moze jakos zablokowac strone?
Prosze o pomoc bo niby to nic ale nie moge normalnie tego uzywac bo mnie "wyrzuca" non stop do safari.
z gory dzieki
Prosze Szanownych Adminow aby nie usuwali mojego tematu gdyz zaznaczam prefiks a chcialbym uzyskac prosta odpowiedz poniewaz moj problem wydaje sie raczej malo skomplikowany, a przegrzebywanie calego forum i tematow typu "problemy patrz tu" i wertowaniu 300 stron mnie nie zadowala, nie chodzi o pojscia na latwizne tylko nie uzyskam odpowiedz na strikte moje pytanie, a jezeli potrzebue czegos konretnego albo zrob to sam, to wtedy sie bawie w grzebanie na forum bo wiele rzeczy naprawde tu jest i wszyscy uzytkujacy sobie z tego sprawe zdajemy, a z moim problem nawet niewime gdzie dokadniej moge sie skierowac i jak bardziej go sprecyzowac, to tez zakladam ten temat w tym watku. Z gory dziekuje za wyrozumialosc, naprawde myslaem ze uzyskam pomoc a odrazu laduje w koszu bez tlumaczenia.

Wyskakujaca strona w safari
Rozpoczęty przez
Nila
, 24 paź 2013 21:40
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 24 października 2013 - 21:40
Napisano 01 sierpnia 2014 - 14:02
Mam ten sam problem z tym że u mnie odpala się ta strona przy odpalaniu aplikacji mobilnej poczty interii na iphone 5s przy wejściu na konto i pobieraniu listy maili wykakuje błąd: operacja nie może być dokończona i odpala się safari i ta felerna pusta strona "https://ls.hit.gemius.pl/lsget.html" :/ proszę o poradę i szybką pomoc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych