Hello
Mam problem z moim Apple ID. Chodzi o to, że już dawno zmieniłam adres mailowy i w sumie wszystko działa na nowym adresie, ale po aktualizacjach jest jeszcze kilka kroków by iphone był ustawiony.. jest wybór sieci wi-fi i później aby ukończyć konfigurowanie iCloud trzeba podać hasło do Apple ID dla "..." i tu widnieje mój stary adres mailowy. Jest odzyskiwanie hasła, ale nie ma opcji by zmienić adres. Zrobiłam odzyskiwanie hasła to faktycznie email poszedł na stary adres, ale mówię, że wszystko inne działa mi na nowym adresie i Apple ID też jest przypisane do tego nowego adresu.
Weszłam w Ustawienia -> iCloud -> Konto.. i widnieje tu mój stary adres, który i tak jest nieaktualny. Wchodząc dalej mogę wpisać hasło lub opis, ale nie ma tu opcji by zmienić ten adres. Ktoś ma jakieś pomysły?

Stary adres emailowy w iCloud
Started by
Cleo
, 24 Oct 2013 11:23
3 replies to this topic
Posted 24 October 2013 - 11:23
Posted 24 October 2013 - 11:44
Spróbuj najpierw wymazać zawartość i ustawienia. A potem odtwórz iPhone'a z iCloud.
Posted 24 October 2013 - 11:47
Gotowe. Dzięki

Posted 25 October 2013 - 07:11
Witam mam ten sam problem tylko ze nie mogę wymazać iPhone bo mam włączone find my phone a nie mogę wyłączyć find my phone bo nie mam zaakceptowanych nowych warunków korzystania z icloud których z kolei nie mogę akceptować ponieważ wyskakuje mi błąd łączenia sie z serwerem

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users