Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wisi na jabłku lub na ananasie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 wrublo

wrublo
  • 10 postów
  • SkądRadomsko, Poland

Napisano 21 października 2013 - 22:32

Witam mam taki problem ... Kupiłem Iphone i przywróciłem ust fabryczne standardowo I zaczeły sie schodzy, ale żeby nie było ze nie czytałem forum i zaśmiecam to powiem tak Próbowałem juz otwórz w itunes i wywala błąd 1600 jak chce wrzucic plik z sn0wbreze A jesli normalny to ips niekombinowany to bład 1015 Próbwalem rożnymi wersjami redsn0w i zawsze dochodzi do restartu i wisi na ananasie na jednej sie udało redsn0w_win_0.9.13dev4.zip że wrzuciłem wersje 4.1 ale tu znów problem bo nie czytał kart sim nie wiem czemu wiec postanowiłem 4.2.1 wrzucic i że tak powiem znów ananas ... Co moge z tym zrobić ?

#2 bin-69

bin-69
  • 11 postów

Napisano 21 października 2013 - 22:46

znam ten problem, ktoś spartaczył podczas robienia JB pewnie poprzedni właściciel, 1. Odtwórz i uaktualnij wgra Ci ios 4.2.1 pojawią się baseband ICCID i IMEI. 2. Możesz zacząć downgrade Powodzenia :)

#3 wrublo

wrublo
  • 10 postów
  • SkądRadomsko, Poland

Napisano 21 października 2013 - 22:55

ale napisalem ze sie nie da :) w Itunes nie idzie tak wgrac bo błąd 1015 jest ... w redsn0w wgrałem juz 4.1 i tel sie uruchamia z tym ze nie mogę aktywować bo sie okazało że ma simlock

#4 bin-69

bin-69
  • 11 postów

Napisano 21 października 2013 - 23:08

Spróbuj hacktywowanej wersji 4.1 na 80% ktoś wgrał ipod baseband, kiedyś udało mi się taki tel postawić na nogi. Z tego co pamiętam ubiłem iphona i wrzuciłem na niego soft 1.1.4, później udało mi się postawić go na nogi odtwórz i uaktualnij po itunesem, W międzyczasie telefon nie posiadał żadnych numerów seryjnych czy wersji basebanda, po aktualizacji wszystko pojawiło się ponownie.

#5 wrublo

wrublo
  • 10 postów
  • SkądRadomsko, Poland

Napisano 22 października 2013 - 13:35

ale tel dzialal sam ust fabr przywrocilem i padl ;/

#6 bin-69

bin-69
  • 11 postów

Napisano 22 października 2013 - 13:40

a hacktywowanego os próbowales?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1