Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Darmowy Pakiet iWork dla iOS - pytanie

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
73 odpowiedzi w tym temacie

#1 berger91

berger91
  • 277 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 13:30

Mam nadziej臋, 偶e w ko艅cu znajd臋 odpowied藕 na nurtuj膮ce mnie pytanie ( nie odpowiedzieli mi na nie ani pracownicy iSpota w Poznaniu ani iDream w Bydgoszczy...) Przymierzam si臋 do zakupu iPada (najprawdopodobniej b臋dzie to kt贸ry艣 z modeli zaprezentowanych 22. pa藕). Czy b臋d臋 m贸g艂 pobra膰 ZA DARMO pakiet iWork jako u藕ytkownik nowego urz膮dzenia? Zaznacz臋, 偶e mam sw贸j Apple ID kt贸rego u藕ywam w MacBooku oraz iPhonie. Czy b臋d臋 wtedy traktowany jako NOWY U呕YTKOWNIK iOS kt贸remu przysluguje do pobrania darmowy pakiet iWork, czy b臋dzie on przys艂ugiwa艂 tylko osobom, kt贸re zakupi膮 nowe urz膮dzenie z systemem iOS7 i za艂o偶膮 nowe konto Apple?

#2 literat

literat
  • 419 post贸w
  • Sk膮dZielona G贸ra

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 13:59

Na pewno b臋dzie Ci przys艂ugiwa艂 darmowy pakiet iWork. Ja zamienia艂em iPhona i pomimo 偶e by艂a to 5 to zosta艂a aktywowana po wej艣ciu w 偶ycie iOS 7 i dzisiaj 艣ci膮gn膮艂em darmow膮 wersj臋 iWork. Dodam, 偶e 艣ci膮ga艂em na to samo konto na kt贸rym mia艂em poprzednie sprz臋ty.

#3 dm76

dm76
  • 2聽445 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 16:16

iWork jest dla nowych urz膮dze艅 - nie wa偶ne jakim jeste艣 u偶ytkownikiem, nowym czy starym... Dodatkowo - nawet jakby艣 kupi艂 iWork teraz i potem dosta艂 z ipadem darmowy - to itunes wy艣le ci store credits na sume za jak膮 kupi艂e艣 programy iwork..

#4 Sendil

Sendil
  • 140 post贸w
  • Sk膮dBia艂ystok

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 18:35

Dodam tak偶e, 偶e przy refurbach ta zasada r贸wnie偶 dzia艂a. Tydzie艅 temu otrzyma艂em wymienion膮 s艂uchawk臋 i mog艂em pobra膰 darmowy pakiet iWork.

#5 Homer

Homer
  • 9聽977 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 18:52

Moze wkrecili Ci nowa plyte glowna. Ktos inny dostanie refurba z nowym ekranem i lipa. No chyba, ze oni spisuja te refurby i resetuja im licznik aktywacji.

#6 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 20:33

Moi drodzy ja dzi艣 odebra艂 z media expert ipada mini bez 3g nowy za 1099z艂 + przesy艂ka z ios 6.1.3 zarejestrowa艂o mi si臋 urz膮dzenie po wi fi ale jak chce pobra膰 ten pakiet iwork jest za kas臋 czemu :( ??

#7 dm76

dm76
  • 2聽445 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 17 pa藕dziernika 2013 - 20:34

Musisz wgra膰 iOS7 zdaje si臋...

#8 berger91

berger91
  • 277 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 18 pa藕dziernika 2013 - 07:15

Te偶 mia艂em zam贸wionego miniaka w media expert za 1099.. po wizycie w sklepie zrezygnowa艂em ze wzgl臋du na szybk膮 premier臋 2... ale nie o tym... obawiam si臋, 偶e po zarejestrowaniu urz膮dzenia ze starszym iOS-em mo偶e by膰 problem... Zaktualizuj urz膮dzenie do iOS7 jak napisa艂 kolega wy偶ej i prosz臋 napisz jak sprawa wygl膮da, poniewa偶 mo偶e by膰 wi臋cej takich os贸b jak Ty...

#9 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 18 pa藕dziernika 2013 - 10:42

Potwierdzam trzeba mie膰 nowy ios inaczej nie ma za free gdyby dalej nie by艂o infolinia Apple

#10 L00zak

L00zak
  • 68 post贸w

Napisano 23 pa藕dziernika 2013 - 19:54

Kupi艂em mini 3 tyg temu, jak otwieram Pages, Numbers lub Kynote pojawia si臋 8,99, to jak to jest.... Co w takiej sytuacji zrobi膰? iOS 7 jest oczywi艣cie zainstalowany...

#11 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 23 pa藕dziernika 2013 - 20:12

Zadzwo艅 na infolinie 800 702 322 i zg艂o艣 sprawe:) Do mnie 7 nie przemawia mam na 4s co mi kolega da艂 do testowania a na swoich zabawkach mam 6.1.3 i nie zmieniam wygl膮d mnie odstrasza ;)

#12 mermi

mermi
  • 56 post贸w

Napisano 24 pa藕dziernika 2013 - 11:02

Kupi艂em mini 3 tyg temu, jak otwieram Pages, Numbers lub Kynote pojawia si臋 8,99, to jak to jest....
Co w takiej sytuacji zrobi膰? iOS 7 jest oczywi艣cie zainstalowany...

Bo kupi艂e艣 z iOS6 i na nim najpierw aktywowa艂e艣 urz膮dzenie. Z tego co zauwa偶y艂em darmowe jest tylko w przypadku pierwszej aktywacji na iOS7.

#13 AvATar7SeVen

• 64 post贸w

Napisano 25 pa藕dziernika 2013 - 21:06

A ja mam takie pytanie, te darmowe aplikacje s膮 przypisane do urz膮dzenia czy do konta? Np. zak艂adaj膮c, 偶e kupi臋 nowego iP5 i dostan臋 na nim te aplikacje, to czy b臋d臋 je m贸g艂 te偶 pobra膰 na jakim艣 starym iPadzie 3? I zastanawiam si臋 jeszcze, co z telefonami wymienionymi na nowe na gwarancji?

#14 fantasia

fantasia
  • 35 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 26 pa藕dziernika 2013 - 16:46

Nie mog臋 pobra膰 pakietu iWork

Witam,
Mam problem z pobraniem Pages, Numbers i Keynote pomimo tego, 偶e pokazuje mi si臋 jako FREE. Chwil臋 my艣li i za chwile pojawia si臋 znowu ikonka FREE jakbym nic przed chwil膮 nie robi艂a. Na swoim IP5 pobra艂am bez problemu, jednak problem pojawia si臋 w艂a艣nie na telefonie ch艂opaka... Wszystkie inne aplikacje od Apple 艣ci膮gaj膮 si臋 bez problemu. iOS jest zaaktualizowany do 7.0.3., telefony kupione po 15/09/13. Poni偶ej link do filmiku jak to wygl膮da w rzeczywisto艣ci.

https://www.facebook...204182349952152

Mia艂 kto艣 mo偶e podobny problem i wie jak go rozwi膮za膰?

#15 robroyy

robroyy
  • 411 post贸w
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 26 pa藕dziernika 2013 - 17:23

pewnie zaskoczy za jakis czas ;) czasami tak bywa ze na jednym dziala wszystko za pierwszym razem a na innym nie

#16 fantasia

fantasia
  • 35 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 26 pa藕dziernika 2013 - 17:39

Tylko to ju偶 trwa jaki艣 czas, pewnie z miesi膮c... Przed chwil膮 przelogowa艂am si臋 na swoje konto w appstore i nic nie naciskaj膮c, pakiet iWork zacz膮艂 si臋 艣ci膮ga膰! Znowu zalogowa艂am si臋 na konto ch艂opaka, usune艂am Numbers i wesz艂am do appstore, 偶eby pobra膰. I znowu jest to samo co co wida膰 na filmiku...

#17 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 20:46

Jak mie膰 ca艂y pakiet sprawdzone i bezpieczne :) Idziemy do jakiego艣 media markt lub co艣 takiego gdzie s膮 Ipady do zabawy najcz臋艣ciej s膮 po艂膮czone w sie膰 wi fi wi臋c jest mi艂o. Logujemy si臋 na swoje konto na tym sklepowym urz膮dzeniu musi mie膰 ios 7:P i klikamy na ca艂y pakiet Iwork, Iphoto, Imovie i Garage band w celu pobrania. Jak tylko zacznie pobiera膰 kasujemy te pliki kt贸re s膮 gotowe do pobrania wylogowujemy si臋 z naszego konta. Idziemy do domu i pobieramy na swoje urz膮dzenie ju偶 ca艂kiem za free ca艂y ten pakiet nawet jak mamy ios6 sprawdzone dzia艂a. :)) Jak komu艣 pomog艂o niech si臋 podzieli mi zadzia艂a艂o :)

#18 lfemzwan

lfemzwan
  • 2聽166 post贸w
  • Sk膮dPL

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 20:56

Jak mie膰 ca艂y pakiet sprawdzone i bezpieczne :) Idziemy do jakiego艣 media markt lub co艣 takiego gdzie s膮 Ipady do zabawy najcz臋艣ciej s膮 po艂膮czone w sie膰 wi fi wi臋c jest mi艂o. Logujemy si臋 na swoje konto na tym sklepowym urz膮dzeniu musi mie膰 ios 7:P i klikamy na ca艂y pakiet Iwork, Iphoto, Imovie i Garage band w celu pobrania. Jak tylko zacznie pobiera膰 kasujemy te pliki kt贸re s膮 gotowe do pobrania wylogowujemy si臋 z naszego konta. Idziemy do domu i pobieramy na swoje urz膮dzenie ju偶 ca艂kiem za free ca艂y ten pakiet nawet jak mamy ios6 sprawdzone dzia艂a. :))
Jak komu艣 pomog艂o niech si臋 podzieli mi zadzia艂a艂o :)

Czyli w skr贸cie idziemy i kradniemy?

#19 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 21:18

Nic nie kradniesz :P Te aplikacje s膮 dost臋pne za free dla ka偶dego kto aktywowa艂 swoje urz膮dzenie po 1 wrze艣nia i ma ios7 :P Ja kupi艂em mini ponad tydzie艅 temu ale 偶e nie mam zamiaru korzysta膰 z 7 tylko 6 kt贸ra by艂a ju偶 wgrana nale偶a艂y mi si臋. A id膮c Twoim tropem nale偶a艂o by ca艂kowicie wyrzuci膰 posty w sekcji aplikacje odnosz膮ce si臋 do FreeMyApps i FreeMyParty skoro blisko 90% jak nie wi臋cej nie mieszka w USA :P a to te偶 w pewnym sensie kradzie偶 i oszustwo. I jak si臋 do tego ustosunkujesz?

#20 lfemzwan

lfemzwan
  • 2聽166 post贸w
  • Sk膮dPL

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 22:27

Te aplikacje s膮 dost臋pne za free dla ka偶dego kto aktywowa艂 swoje urz膮dzenie po 1 wrze艣nia i ma ios7

I jak si臋 do tego ustosunkujesz?

#21 Madrox24

Madrox24
  • 202 post贸w

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 22:30

co z telefonami wymienionymi na nowe na gwarancji?

Je艣li wymienisz iPhone na nowy egzemplarz to dostaniesz darmowe pakiety.

#22 Stanley Marsh

Stanley Marsh
  • 1聽355 post贸w
  • Sk膮dSouth Park, CO

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 22:38

I jak si臋 do tego ustosunkujesz?

A jak si臋 ustosunkujesz do tego, ze gdy zalogujesz si臋 swoim AppleID na urz膮dzeniu ze sklepu, to prawdopodobnie nabywca takiego moze dosta膰 zamiast iWork fig臋 z makiem ???

Poprawcie mnie jesli sie myl臋.

#23 lfemzwan

lfemzwan
  • 2聽166 post贸w
  • Sk膮dPL

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 22:41

Nie jestem pewien, ale skoro cytujesz moj膮 wypowied藕 to zapewne mnie pytasz, a skoro tak to pr贸bujesz przekona膰 osob臋, kt贸ra twierdzi, 偶e to kradzie偶 - 偶e to kradzie偶...

#24 dm76

dm76
  • 2聽445 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 22:53

Nie ma si臋 co ustosunkowywa膰... to zwyk艂e, polskie cwaniactwo, wpajane od pokole艅 - taka nasza cecha narodowa... jedni wyprzedzaj膮 na trzeciego i z pasa na wprost skr臋caj膮 w lewo - niech frajerzy stoj膮 i czekaj膮 inni - wklepuj膮 w sklepowe ipady swoje has艂a poufne byle zaoszcz臋dzi膰 par臋 euro na aplikacji, kt贸rej u偶yj膮 raz z ciekawo艣ci - niech frajerzy p艂ac膮! tak b臋dzie zawsze, jakkolwiek si臋 inni b臋d膮 do tego ustosunkwywa膰...

#25 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 post贸w

Napisano 31 pa藕dziernika 2013 - 23:07

Nie ma si臋 co ustosunkowywa膰... to zwyk艂e, polskie cwaniactwo, wpajane od pokole艅 - taka nasza cecha narodowa... jedni wyprzedzaj膮 na trzeciego i z pasa na wprost skr臋caj膮 w lewo - niech frajerzy stoj膮 i czekaj膮

inni - wklepuj膮 w sklepowe ipady swoje has艂a poufne byle zaoszcz臋dzi膰 par臋 euro na aplikacji, kt贸rej u偶yj膮 raz z ciekawo艣ci - niech frajerzy p艂ac膮!

tak b臋dzie zawsze, jakkolwiek si臋 inni b臋d膮 do tego ustosunkwywa膰...

Gdyby Polska by艂a normalnym krajem jak inne cywilizowane pa艅stwa i nie zosta艂a przez nie zdradzona jak nie raz to by艂o ju偶 w jej historii by艂o pokazane 偶y艂o by si臋 nam zupe艂nie inaczej ale tu nie forum historyczne.

To po co s膮 w takim razie na tym forum takie tematy jak FMA i FAP ?? Czy to nie to samo?? Jak mierzy膰 wszystko jedn膮 miar膮 to wszystko a nie wybi贸rczo "Niczym Kaliemu ukradli krow臋 藕le ale gdy Kali ukrad艂 krowe jest OK"
A tak swoj膮 drog膮 czy ju偶 zapomnieli艣cie 偶e aplikacj臋 s膮 pod konto w Itunes a nie tylko pod urz膮dzenie?? Jako艣 apki kt贸re pobra艂em 4 lata temu na touch s膮 dalej do pobrania nawet na nowy sprz臋t mimo 偶e by艂y kiedy艣 na stary. To do odpowiedzi czy aplikacj臋 s膮 tylko przypisane do urz膮dzenia :P

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 3

0 u偶ytkownik贸w, 3 go艣ci, 0 anonimowych