Dziś rano chciałem zadzwonić z pracy i patrzę - ni stąd ni zowąd przez noc zniknęły mi kontakty.. Po powrocie podłączyłem iPhonea do komputera, gdyż chciałem sobie odtworzyć kopię zapasową z 1 października, jednak zanim zdążyłem cokolwiek zrobić, to on mi nadpisał tamtą kopię. I teraz pytanie - czy da się jakoś odzyskać jeszcze utracone kontakty?

Zniknęły wszystkie kontakty - jak je odzyskać?
Rozpoczęty przez
pioko17
, 17 paź 2013 12:51
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 października 2013 - 12:51
Napisano 17 października 2013 - 14:18
Korzystałeś z iCloud? Sprawdź może masz je w chmurze. Mozesz zalogować się na icloud.com używając apple id i sprawdzić.
Napisano 17 października 2013 - 16:29
Niestety nie korzystałem.
Napisano 25 października 2013 - 23:03
Ratunku nie wiem czy mi pomożecie ale juz nic nie mam do stracenia. To po kolei mój iphone zglupial po uaktualnieniu do ios 6.1.3 i wymagał przywrocenia do pierwotnego systemu no to co itunes archiwizacja całości i potem odtworz iphone'a i wszystko by sie udało gdyby nie to ze po wyczyszczeniu telefonu kompletnie nie ma w nim zadnych kontaktow wszytskie programy i owszem wrocily ale kontakty smsy nie. Szukałam wszedzie i niestety nawet tego backupa nie ma! Jest jakas szansa na odzyskanie tego ja nie mam juz pojecia gdzie szukac pomozecie?? Są wszytskie backupy po ale kompletnie nie ma nic wczesniejszego!
Napisano 13 listopada 2013 - 10:25
A jak ściągnąć kontakty z iCloud na telefon? Dzisiaj rano patrzę i nie mam kontaktów (pewnie niechcący jakoś usunęłam). Na iCloud weszłam i są tam wszystkie skasowane kontakty, jak je stamtąd skopiować spowrotem na telefon?
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem.
Świetnie, potrzebuję pomocy a jedyny zainteresowany pytaniem okazał się moderator bo napisałam post jeden po drugim ;] pffffff
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem.
Świetnie, potrzebuję pomocy a jedyny zainteresowany pytaniem okazał się moderator bo napisałam post jeden po drugim ;] pffffff
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych