Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak namówić rodziców na zmiane rocznego pc na maca mini??

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ceres

ceres
  • 19 postów
  • SkądCzęstochowa, PL

Napisano 07 października 2013 - 18:09

Witam mam 18 lat od kiedy mam ipada 4 zainteresowałem się programowaniem w objective c i wtym kierunku chce iśc.Wybrałem maca mini najtansza konfiguracje do tego celu.Chce zamienić mój pc roczny na maca mini za którego tyle bym dostał ile ksoztuje ten mac.Problem w tym jak przekonać rodziców do niego aby pozwolili mi zamienić komputer na maca.Oni twierdzą ze mam pc i mac mi wcale nie ejst potrzebny itp .Macie jakiś pomysł bo od roku od kupna pc załuje ze nie wziąłem maca. Czekam na szybką odpowiedz!

#2 Marek Popo

Marek Popo
  • 23 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:12

Xcode jest TYLKO na Mac. Tylko na Mac możesz robić appki dla iphone i ipada a to jest przyszłościowe.

#3 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Nas się pytasz? Ja swoich rodziców do niczego nie namawiałem, także Ci nie pomogę. To chyba najdziwniejszy temat jaki tu przeczytałem. "Jak namówić rodziców..".

#4 ceres

ceres
  • 19 postów
  • SkądCzęstochowa, PL

ja to wiem ale rodziców strasznie cieżko przekonac co mam jakiś argument za maciem mówią nie.

#5 Hubson83

Hubson83

• 903 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 października 2013 - 18:13

Zaszantażuj ich! :P

#6 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:13

Nas się pytasz? Ja swoich rodziców do niczego nie namawiałem, także Ci nie pomogę. To chyba najdziwniejszy temat jaki tu przeczytałem. "Jak namówić rodziców..".

To już któryś...

#7 Jolaos

Jolaos
  • 1 036 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:14

ja to wiem ale rodziców strasznie cieżko przekonac co mam jakiś argument za maciem mówią nie.

Więc sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie.

#8 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 07 października 2013 - 18:16

Nie, no znowu? Że ja takich problemów nie miałem i jak coś chciałem, to znalazłem miliard powodów, dla których "starzy" musieli się zgodzić. Do czego to doszło, że teraz nawet młodym brak na tyle inwencji, że w takich sprawach też muszą sięgać po pomoc internetu. No kurza twarz, jakby prąd nagle wyłączyli, to kaplica, nic w życiu jeden z drugim sam nie zrobi. Czekam tylko na wątek, w którym ktoś zapyta, czy prosić o rękę Jolę, czy Anię, bo ma ładniejsze oczy... a w ogóle jak się do tego zabrać i może któryś z kolegów za niego to zrobi.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych