Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gra nie chcę się uruchomić

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 mk555

mk555
  • 6 posts

Posted 07 October 2013 - 12:26

Witam Mam ipada 4 z systemem ios7. Jakoś dzień temu pojawił się u mnie problem z moją ulubioną grą injustice gods among us. Problem polega na tym że gdy ją włączam wszystko idzie ok do momentu gdy kończy się filmik lub go przewinę. Przez moment jest czarne tło a potem wyrzuca mnie do folderu z resztą gier.I tak w kółko. Niestety zamknięcie gry w ustawieniach nie pomaga. Ci co mają tą grę wiedzą lepiej o co chodzi. Bardzo proszę o pomoc. Dodam że przez jakiś czas normalnie grałem gdy ios7 już był.

#2 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 October 2013 - 14:10

Witam
Mam ipada 4 z systemem ios7. Jakoś dzień temu pojawił się u mnie problem z moją ulubioną grą injustice gods among us. Problem polega na tym że gdy ją włączam wszystko idzie ok do momentu gdy kończy się filmik lub go przewinę. Przez moment jest czarne tło a potem wyrzuca mnie do folderu z resztą gier.I tak w kółko. Niestety zamknięcie gry w ustawieniach nie pomaga. Ci co mają tą grę wiedzą lepiej o co chodzi. Bardzo proszę o pomoc. Dodam że przez jakiś czas normalnie grałem gdy ios7 już był.

Usuń i wgraj na nowo ;)

#3 mk555

mk555
  • 6 posts

Posted 07 October 2013 - 17:24

A co z danymi? Bo chciałbym je zachować.

#4 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 October 2013 - 17:43

Za podbijanie tematu,jest stosowna nagroda=ostrzeżenie. A co do pyanie,jeżeli korzysta z icloud to save będą w chumurze.Inaczej przepadną(jeżeli ktoś ma JB to można jakoś wyciągnąć).

#5 mk555

mk555
  • 6 posts

Posted 07 October 2013 - 19:40

Czy jeżeli np. Usunę grę a potem przywrócę przez icloud to problem się rozwiąże? razem z zachowaniem save'a? A co do tematu to napisali mi żebym "podbił" tylko tym razem z dobrym tematem(mojego pytania).

#6 zakino

zakino

• 10510 posts

Posted 07 October 2013 - 20:56

Czy jeżeli np. Usunę grę a potem przywrócę przez icloud to problem się rozwiąże? razem z zachowaniem save'a? A co do tematu to napisali mi żebym "podbił" tylko tym razem z dobrym tematem(mojego pytania).

Jeżeli gra ma taką opcję.

#7 Michał2000

Michał2000
  • 27 posts
  • SkądRadom

Posted 08 October 2013 - 16:38

ja też mam często problem z wychodzeniem nie tylko gier ale i programów.moim zdaniem jeśli chodzi o mojego ipoda2g to wina ramu. gdy otwieram dużo kart na safari i potem chcę uruchomić grę to mi właśnie wywala. Ja wyłączam ipoda na dobę i wszystko potem gra.:D

#8 mk555

mk555
  • 6 posts

Posted 08 October 2013 - 18:46

No ciekawe czy ten sposób sprawdza się na ipadach, następnym razem to sprawdzę. Na szczęście mój problem się rozwiązał dzięki icloud. Niestety jednak przez ten cały bug trochę straciłem tego co zdobyłem.

#9 Michał2000

Michał2000
  • 27 posts
  • SkądRadom

Posted 10 October 2013 - 15:22

no właśnie nie wiem jak z ipadami. Często jest to denerwujące gdy chcesz pograć. ale to tylko dzieje się ze ściągniętymi programami:)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users