Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie działa hotspot osobisty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 26 września 2013 - 06:55

Nie działa mi hotspot osobisty. W takim znaczeniu, ze nie łączy przez wifi i bluetootha a przez usb z komputerem tak. Miałem juz ten problem w iOS 6.1.3, myslalem ze 7.0 rozwiąże ten problem ale myliłem sie i problem dalej występuje. Co moge zrobic zeby hotspot działal przez wifi i bluetooth? Czy moze cos sie uszkodziło?

#2 srbastek

srbastek
  • 31 postów
  • SkądKatowice

Napisano 26 września 2013 - 07:36

Witam, Miałem podobny problem, z tym że nie działał mi nawet przez USB. W moim przypadku pomogło wpisać nazwe w APN dla HotSpotu Osobistego: ustawienia -> sieć komurkowa -> Sieć komórkowa danych -> i w hotspot osobisty wpisać co kolwiek obok APN (ja mam plus.pl) nr telefonu mam w PLUSie. Pozdrawiam.

#3 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 26 września 2013 - 08:50

Nie mam w ustawieniach sieci komórkowej czegoś takiego jak "sieć komórkowa danych"

#4 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 26 września 2013 - 09:20

A możesz sprecyzować dokładnie jaki masz problem? Co to znaczy, że nie działa? Włączyłeś 'hotspot' i nie możesz się podłączyć? Jaki operator?

#5 Bazagazeal

Bazagazeal
  • 144 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 26 września 2013 - 12:41

Jest blad połączenia wczesniej nigdy tego problemu nie miałem, wszystko działało jak trzeba. Teraz tylko działa przed USB, a przez wifi i Bluetooth hotspot nie działa. Mam karte w Playu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych