Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem ze startem iphone 4 po instalacji czcionki z Cydii

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 amejk

amejk
  • 2 posts

Posted 25 September 2013 - 05:02

Witam serdecznie. Wczoraj bawiłem się trochę Cydią i postanowiłem zainstalować czcionkę. Po respringu telefon nie chce się włączyć. Po "jabłku" pojawia się "kółeczko pracy" + ciągle wibruje podłączony do komputera + co jakiś czas sam się restartuje i wraca do tego samego punktu. parametry: 1. iphone 4 (MD128DN/A) 2. firmware 5.1 3. baseband 04.11.08-ICE_2_13 po wprowadzeniu w DFU nie można go ODTWORZYĆ przed iTunes, gdyż wyskakuje 3194. Proszę o pomoc :( zależy mi na tym, aby ipek znów hulał! Pozdrawiam i liczę na Was ;) @EDTI Nikt nie zna odpowiedzi na ten problem? :( akurat telefon jest mi bardzo potrzebny, więc czekam jak na szpilkach pomoc.

#2 NoMercy

NoMercy
  • 143 posts
  • Skąd3M

Posted 25 September 2013 - 14:28

Przy uruchamianiu przytrzymaj przycisk głośności +. Pozwala to na pominięcie rozszerzeń cydii przy starcie. Potem odinstaluj BytaFont ,czy co tam sobie zainstalowałeś...

#3 amejk

amejk
  • 2 posts

Posted 25 September 2013 - 16:09

Dziękuje za odpowiedź, lecz... problem NADAL występuje...dalej pojawia się ''kółeczko pracy'' itd. :( może macie jeszcze jakieś pomysły? Pozdrawiam @EDIT/// pomógł UPDATE iTunes. ODTWORZYŁEM ipka do iOS7. Temat do zamknięcia.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users