Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Magnetyczne Etui niedziała + Funkcja Uśpij/Obudź niedziała

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tbttss

Tbttss
  • 4 postów

Napisano 23 września 2013 - 15:34

Ponownie Witam i dziękuje za rady od administratora forum , jeszcze raz opisze swój problem : Posiadam noweg IPad Mini z IOS 7 z którym zabawę zacząłem wczoraj , a) Funcja Uśpij/Obudź niedziała , tzn. Mogę zamknąć oraz włączyć IPada czy robić screenshoty jednak niemoge w żaden sposób zablokować ekranu ( wiem ze raz normalnie się naciska ) B) Posiadam magnetyczne etui znanej firmy Hama które to jednak nieblokuje mi IPada a praktycznie wgl na niego niewplywa W obu przypadkach (odpowiadając na moje pytania ) proszę o dokładne krok po kroku wyjasnienie o co chodzi oraz o dokładne instrukcje typu : ustawienia>główne itd. ( ważne żeby nazwy były dokładne takie jak wmenu ponieważ często nazwy opcji są do siebie bardzo podobne , UWAGA ! EDYCJA Problem rozwiązany sam do tego doszedłem , do tych co chcieli pomoc to tylko powiem ze wystarczyło wejść w swoje ustawienia i samemu na sprawnym sprzęcie sprawdzić ...

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2013 - 20:26

A o jaką blokadę Ci chodzi, Napisałeś, że uśpienie Ci działa, więc co Ci nie działa? Co do covera ustaw w opcjach, że ma usypiać urządzenie przy zamknięciu. Polecam instrukcję obsługi tam masz napisane, gdzie tą opcję znaleźć.

#3 Tbttss

Tbttss
  • 4 postów

Napisano 23 września 2013 - 21:14

Ogólnie ten przycisk ma 5 funkcji i tak jak pisałem mi działają 3 z nich czyli wyłącz ,włącz oraz screenshoty jednak blokowanie ekranu tym sposobem niedziała ani oczywiście jego odblokowywanie ... Nic takiego mi się niewyswietla , jedynie w opcjach pojawia się to (na temat blokady ) Autoblokoda Kod Blokady Ograniczenia

#4 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2013 - 21:41

Ogólnie ten przycisk ma 5 funkcji i tak jak pisałem mi działają 3 z nich czyli wyłącz ,włącz oraz screenshoty jednak blokowanie ekranu tym sposobem niedziała ani oczywiście jego odblokowywanie ...

Jak naciśniesz na krótko przycisk power to co się dzieje? Ekran gaśnie? Jeżeli tak, to znaczy, że Ci się zablokował. Jak przytrzymasz dłużej to pojawia Ci się suwak wyłącz? Jeżeli tak to znaczy, że wyłączenie działa. Screenshoty też możesz robić. Nie wiem co byś jeszcze chciał z tym przyciskiem robić...

Nic takiego mi się niewyswietla , jedynie w opcjach pojawia się to (na temat blokady )
Autoblokoda
Kod Blokady
Ograniczenia

Jeżeli nie masz kompatybilnego covera z iPadem mini, to Ci się opcja nie pojawi. iPad ma czujniki czy cover jest załozony czy nie i wyświetla bądź nie tę opcję. Hama jako firma robiąca tani shit widocznie poskąpiła na magnesach.

#5 Tbttss

Tbttss
  • 4 postów

Napisano 23 września 2013 - 22:09

Jak przystrzymam dłużej ten guzik to pojawia się pasek i mogę wyłączyć IPada , ale mój problem jest taki ze niemoge nim zablokować ani odblokować - tzn jeżeli nacisnę raz to Nic się niedzieje Co do sprawy z futerałem to rozumiem

#6 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 23 września 2013 - 23:57

To podłącz pod iTunes i zrób restore i zobacz czy pomoże.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych