Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Paski u góry ekranu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 monicza

monicza
  • 1 postów

Napisano 22 września 2013 - 14:24

Witam, po zainstalowaniu iOS 7 na ip5 pojawiły się paski u góry ekranu :confused: , które znacznie ograniczają pole widzenia godziny, baterii itp. Przy screen shot nie było tego widać, więc zrobiłam zdjęcia innym aparatem. Dodam, że czasem są one bardziej transparentne, a innym mniej. Jeśli ktoś wie czym to jest spowodowane i co można zrobić, aby się tego pozbyć proszę o pomoc.

[url=http://pokazywarka.pl/757kv9/]Zdjęcia - Pokazywarka.pl[/url]

Przepraszam za jakość i sposób prezentacji zdjęć, ale nie działa załączanie plików :)

Pozdrawiam

#2 mateuszns1

mateuszns1
  • 138 postów
  • SkądNowy Sącz/Kraków

Napisano 22 września 2013 - 14:46

Witam, po zainstalowaniu iOS 7 na ip5 pojawiły się paski u góry ekranu :confused: , które znacznie ograniczają pole widzenia godziny, baterii itp. Przy screen shot nie było tego widać, więc zrobiłam zdjęcia innym aparatem. Dodam, że czasem są one bardziej transparentne, a innym mniej. Jeśli ktoś wie czym to jest spowodowane i co można zrobić, aby się tego pozbyć proszę o pomoc.

Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Przepraszam za jakość i sposób prezentacji zdjęć, ale nie działa załączanie plików :)

Pozdrawiam

Odtwórz iphona bez przywracania kopii zapasowej. Widać coś poszło nie tak z aktualizacją, bo ja w swoim ip5 czegoś takiego nie mam.(wgrywałem soft na czysto)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych