U Was też jest coś takiego, że jak 5S leży na jakiejś twardej powierzchni i naciskamy mocniej ekran, to boki ekranu się trochę odkształcają? Tak jakby delikatnie smugi na sekundę się pojawiały podczas nacisku?
Ktoś coś?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 11 listopada 2013 - 13:27
U Was też jest coś takiego, że jak 5S leży na jakiejś twardej powierzchni i naciskamy mocniej ekran, to boki ekranu się trochę odkształcają? Tak jakby delikatnie smugi na sekundę się pojawiały podczas nacisku?
Napisano 11 listopada 2013 - 14:26
Ktoś coś?
Tez mam pytanie odnośnie wymiany. Mam od nowości na swoim 5s taka lekka smugę pod szybka, widać ja na jasnym tle np. W SMS. Jak oddam do T mobile to wymienia mi na nowy telefon, czy takie coś nie podlega gwarancji ? Nie przeszkadza w użytkowaniu, ale wkurza taka smuga około 2cm w telefonie za 3 tysiące. Proszę o odpowiedz kogoś kto tak ma, lub miał podobnie i oddał na gwarancje
Napisano 11 listopada 2013 - 14:56
Jak wyślesz zdjęcie to zapytam znajomego w Apple Store.
Napisano 11 listopada 2013 - 14:57
Arturo90:Jedno pytanie, w moim 5s, siateczka która jest przy słuchawce ma lekkie wybrzuszenie , tzn nie jest idealnie plaska i to widać jak się dobrze przyjrzymy, czy takie coś kwalifikuje się do reklamacji ???? dodam ze mam to od samego początku
Moim skromnym zdaniem to siateczka kwalifikuje się,bo to błąd w produkcji,u mnie nie ma czegoś takiego w ip5 i 5s.
Tomciopaluch możesz zrobić zdjęcia i dać je tutaj ?
Napisano 11 listopada 2013 - 16:14
Napisano 11 listopada 2013 - 16:22
Napisano 11 listopada 2013 - 16:30
@up, u mnie nie ma błędu z klawiaturą.
Napisano 11 listopada 2013 - 16:39
Napisano 11 listopada 2013 - 17:11
Napisano 11 listopada 2013 - 17:38
Napisano 11 listopada 2013 - 17:47
Ale absolutnie zupełnie na pewno i dajesz sobie obciąć prawą rękę?
iPhone 5s, zablokowany kodem/odciskiem palca. Włącz iPhone'a przyciskiem u góry, ale nie odblokowuj ekranu. Przesuń ikonę aparatu w górę, gdy pojawi się widok aparatu, odwróć iPhone'a poziomo, zaczekaj chwilę, naciśnij znów górny przycisk, aby zablokować ekran (nie wychodząc z aparatu), zaczekaj chwilkę, naciśnij górny przycisk, aby włączyć ekran.
U mnie na iPhonie 5s błąd występuje za każdym razem. Na iPadzie — nie.
Napisano 11 listopada 2013 - 18:11
Napisano 11 listopada 2013 - 18:30
Hmm... faktycznie (sprawdzone na iPhonie 4).Trzeba jeszcze wyłączyć Ustawienia > Ogólne > Touch ID > Prosty kod (tak, aby do odblokowania iPhone'a wyświetlała się pełna klawiatura, a nie tylko klawiatura liczbowa). Błąd nie występuje, jeśli iPhone jest blokowany prostym, czterocyfrowym kodem.
Napisano 11 listopada 2013 - 18:45
Napisano 12 listopada 2013 - 00:49
Napisano 12 listopada 2013 - 07:22
Tak szukałem rzeczy, do której chciałbym się przyczepić i albo ją znalazłem, albo nie odkryłem odpowiedniej opcji w ustawieniach. Otóż jak na zablokowanym ekranie pojawia się powiadomienie np. z Twittera, Facebooka czy o nowym SMS / iMessage, to w celu natychmiastowego sprawdzenia / odpisania trzeba wbić kod na odblokowanie ekranu pomimo skonfigurowanego TouchID.
Czy można tak skonfigurować telefon żeby nie chciał ode mnie kodu tylko przy pomocy odblokowywania TouchID przechodził od razu do aplikacji?
Obecnie jeśli użyję TouchID przy zablokowanym ekranie z wyświetlonym powiadomieniem, to wyświetla mi ekran menu i muszę dodatkowo jeszcze uruchamiać daną aplikację. Wiem, że to pierdoła, ale skoro już jest wygodnie, to mogłoby być uber wygodnie
Napisano 12 listopada 2013 - 09:24
Tak szukałem rzeczy, do której chciałbym się przyczepić i albo ją znalazłem, albo nie odkryłem odpowiedniej opcji w ustawieniach. Otóż jak na zablokowanym ekranie pojawia się powiadomienie np. z Twittera, Facebooka czy o nowym SMS / iMessage, to w celu natychmiastowego sprawdzenia / odpisania trzeba wbić kod na odblokowanie ekranu pomimo skonfigurowanego TouchID.
Czy można tak skonfigurować telefon żeby nie chciał ode mnie kodu tylko przy pomocy odblokowywania TouchID przechodził od razu do aplikacji?
Obecnie jeśli użyję TouchID przy zablokowanym ekranie z wyświetlonym powiadomieniem, to wyświetla mi ekran menu i muszę dodatkowo jeszcze uruchamiać daną aplikację. Wiem, że to pierdoła, ale skoro już jest wygodnie, to mogłoby być uber wygodnie
Też mnie to bardzo denerwuje. Przy oddzwanianu już nie trzeba odblokowywać a przy odpisywaniu na sms trzeba !
Napisano 12 listopada 2013 - 10:23
Napisano 12 listopada 2013 - 10:47
120fps jest swietne
Napisano 12 listopada 2013 - 11:51
Napisano 12 listopada 2013 - 12:03
Też masz luźny włącznik? W 5 tak nie było.Jak kogoś to nadal interesuje to właśnie przyszła paczka z Apple Store, dzień przed terminem
Napisano 12 listopada 2013 - 12:21
Napisano 12 listopada 2013 - 13:03
Napisano 12 listopada 2013 - 14:04
Napisano 12 listopada 2013 - 14:26
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych