Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

gta 5

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#26 adrixop95

adrixop95
  • 843 posts
  • SkądSosnowiec, PL

Posted 27 September 2013 - 09:59

Przeszedłem i stanowczo 11/10.

#27 last

last
  • 24 posts
  • SkądRzeszów

Posted 27 September 2013 - 11:22

Jestem już blisko końca, jak na razie jest nieźle mimo iż fanem GTA nie jestem.

#28 528eae9968

528eae9968
  • 7222 posts
Posted 27 September 2013 - 11:32

Albo ta gra jest krótka albo nie macie życia :P

#29 rocherson

rocherson
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 September 2013 - 12:18

Słyszałem, że ta gra jest świetna. Czy jest szansa, że GTA V będzie na MACA ?

#30 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 posts

Posted 27 September 2013 - 12:24

Słyszałem, że ta gra jest świetna. Czy jest szansa, że GTA V będzie na MACA ?

Żadna część nie wyszła na Maca, więc tym bardziej mało prawdopodobne, że wyjdzie V. Nie jest pewne nawet, że będzie wersja PC...

#31 dominikg

dominikg
  • 112 posts
  • SkądBratuszyn

Posted 27 September 2013 - 12:40

Żadna część nie wyszła na Maca, więc tym bardziej mało prawdopodobne, że wyjdzie V. Nie jest pewne nawet, że będzie wersja PC...

Jak to nie... W AppStore jest GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas :)

#32 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 posts

Posted 27 September 2013 - 12:44

A, to przepraszam :D No ale jak widać, to tytuły z dość odległej przeszłości, jeśli GTA V pojawi się w AppStore, to świat będzie już pewnie czekał na GTA VIII ;)

#33 rocherson

rocherson
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 October 2013 - 11:04

Czyli pozostaje kupić PS :P

#34 damianr900

damianr900
  • 2 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 October 2013 - 15:24

Wydaje mi się, że to kwestia czasu aż zobaczymy GTA V na inne platformy niż konsole. W końcu to dla nich dodatkowa kasa.

#35 dm76

dm76
  • 2445 posts

Posted 04 October 2013 - 16:04

Taa... Pewnie dlatego olali zarobienie iluś milionów i nie wydali RDR na PC... :) Ale gta zwykle po roku/niecałym roku wychodziło na PC to pewnie też wyjdzie... A wersje na PC łatwo przerobić na next geny Na maka jak wyjdzie to za kilka lat dopiero... Po paru latach spokoju znowu zaczyna sie wyścig zbrojeń na PC... Watch dogs, mimo że będzie na stare konsole - to na PC wymaga już min 4 rdzeni i grafiki 2GB i dirext x11

#36 pendolino

pendolino
  • 373 posts

Posted 07 October 2013 - 11:42

Panowie, i jak tam kilka dni po premierze? Dalej gracie, czy pudełko z grą zbiera już kurz? :) Poważnie zastanawiam się nad zakupem tej gry, szczególnie poprzez sentyment do GTA1/2. Jest jeden szkopuł - musiałbym też kupić konsolę :) i próbuję zebrać odpowiednią ilość za, żeby wybrać się do sklepu ;). Kolejny dylemat to czy PS3 czy X360, ale to już nie pytanie na ten wątek.

#37 koliberek1

koliberek1
  • 1091 posts
  • SkądRadom, Poland

Posted 07 October 2013 - 12:01

Panowie,
i jak tam kilka dni po premierze? Dalej gracie, czy pudełko z grą zbiera już kurz? :)

Poważnie zastanawiam się nad zakupem tej gry, szczególnie poprzez sentyment do GTA1/2. Jest jeden szkopuł - musiałbym też kupić konsolę :) i próbuję zebrać odpowiednią ilość za, żeby wybrać się do sklepu ;). Kolejny dylemat to czy PS3 czy X360, ale to już nie pytanie na ten wątek.

Ja specjalnie dla gta 5 kupiłem x360. Wybrałem x-klocka , bo od dawna mam pada od 360, którego używam do pc i jest naprawdę świetny, dużo lepszy od tego z ps3. Gra jest świetna, nie dziwię się ocenom, które krążą po necie.

#38 dm76

dm76
  • 2445 posts

Posted 07 October 2013 - 15:57

Sam główny wątek to ok 40 godzin? do tego dochodzą setki zadań pobocznych... ja będę grał aż do świąt pewnie... :) dla samego GTA 5 nie opłaca się kupować konsoli, ale jak chce się zagrać w kilka innych (choćby RDR - jeszcze lepszy niż GTA) to już tak - zwłaszcza, że teraz, przed premierą nextgenów są śmiesznie tanie to która konsola wybierasz po swoich upodobaniach względem: - które exclusivy wolisz - te z PS3 czy z X360 - czy jakiś znajomy ma którąś by się wymieniać/pożyczać grami - który pad jest wygodniejszy (ten z X nie ma sobie równych dla dużych dłoni) - czy chcesz grać dużo online czy nie

#39 rysik

rysik
  • 5 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 09 October 2013 - 09:43

Miałem przyjemność grać w gta V u znajomego, szczerze powiedziawszy sam nie zdecydowałbym się kupić nowej gry. Może w wolnym czasie pożyczę od kogoś i wtedy będę grał więcej.

#40 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8114 posts

Posted 09 October 2013 - 10:05

Ja specjalnie dla gta 5 kupiłem x360. Wybrałem x-klocka , bo od dawna mam pada od 360, którego używam do pc i jest naprawdę świetny, dużo lepszy od tego z ps3. Gra jest świetna, nie dziwię się ocenom, które krążą po necie.

Ja widziałem i bawiłem się chwile GTA 5 na PS3, i szczerze mówiąc rozczarowałem się i to bardzo. Oglądając demka na internecie spodziewałem się super grafiki i eleganckiej gry tymczasem gra jest ot taka sobie. Nie wiem może wersja na PC i przyszłe konsole będzie wyglądała lepiej ale jak na chwile obecną nie powala :)

#41 dachy

dachy
  • 1 posts
  • SkądKielce

Posted 09 October 2013 - 12:23

Odnośnie tej wersji na MAC...to myślę, że to może być wątpliwa sprawa - jak oni jeszcze się zastanawiają czy wydać wersję na PC...

#42 koliberek1

koliberek1
  • 1091 posts
  • SkądRadom, Poland

Posted 09 October 2013 - 12:35

Ja widziałem i bawiłem się chwile GTA 5 na PS3, i szczerze mówiąc rozczarowałem się i to bardzo. Oglądając demka na internecie spodziewałem się super grafiki i eleganckiej gry tymczasem gra jest ot taka sobie. Nie wiem może wersja na PC i przyszłe konsole będzie wyglądała lepiej ale jak na chwile obecną nie powala :)

Grafika rzeczywiście nie powala, ale nie nic dziwnego, ta gra jest ogromna, a moc dzisiejszych konsol nie powala na kolana. i tak udało się Rockstarowi wycisnąć bardzo dużo z obecnej generacji.Tak duży świat, bez ekranów loadingu - szacun. Najlepszy w gta zawsze był klimat i zróżnicowanie rozgrywki. Misje są naprawdę świetne, ciągle zaskakują czymś nowym. Bohaterowie (szczególnie Trevor) rzucają mięchem aż miło :-)

#43 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 09 October 2013 - 12:36

Odnośnie tej wersji na MAC...to myślę, że to może być wątpliwa sprawa - jak oni jeszcze się zastanawiają czy wydać wersję na PC...

Zapowiedziana została już wersja na PC.

#44 koliberek1

koliberek1
  • 1091 posts
  • SkądRadom, Poland

Posted 09 October 2013 - 12:51

Zapowiedziana została już wersja na PC.

Skąd masz taką informację? Napewno nie od Rockstara.

#45 dm76

dm76
  • 2445 posts

Posted 09 October 2013 - 20:20

Każda informacja o wersji na pc to tylko plotka jak na razie

#46 lechiacci29

lechiacci29
  • 15 posts

Posted 13 October 2013 - 01:41

Zanim wyjdzie na PC posiadacze konsol i gry GTA V beda juz miec dawno zaliczona. Niemniej jednak jesli wyjdzie na PC, to jestem ciekaw czy gra zaskoczy bardziej szczegolowa grafika niz na konsolach tak jak bywalo to w przypadku wczesniejszych wydan jak chocby San Andreas. Zalezy tez oczywiscie wiele od samego sprzetu ale coz. Poczekajmy i zobaczymy co Rockstar bedzie mial na ten temat do powiedzenia. Powinien w koncu potwierdzic lub zdementowac plotki o wydaniu wersji na PC

#47 dm76

dm76
  • 2445 posts

Posted 13 October 2013 - 10:01

Nie jest to w jego interesie by świat znał datę wydania na PC... Póki co ekskluzywność napędza sprzedaż wersji konsolowych, ci najbardziej niecierpliwi pewnie kupili konsole dla niej - gdyby znali date wydania na PC - wielu by przeczekało... Wersja PC jak wyjdzie to wyjdzie razem z edycjami na next geny, tekstury w większej rozdzielczości, więcej pieszych i aut na ulicach...

#48 lechiacci29

lechiacci29
  • 15 posts

Posted 13 October 2013 - 13:46

osobiscie uwazam ze GTA 5 bedzie na PC-y i bedzie w niej zamieszczone duzo wiecej szczegolow niz na konsolach obecnej generacji. Pozostaje tylko czekac na jakas oficjalna date ktora poda Rockstar, bo jedni pisali juz ze nie wyda on na "blaszaki" GTA V. Z kolei inni dopatrzyli sie juz w plikach XBOX-a 360 jakies wzmianki odnosnie wersji na PC oraz PS4.

#49 LewyM1

LewyM1
  • 252 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 14 October 2013 - 22:36

osobiscie uwazam ze GTA 5 bedzie na PC-y i bedzie w niej zamieszczone duzo wiecej szczegolow niz na konsolach obecnej generacji. Pozostaje tylko czekac na jakas oficjalna date ktora poda Rockstar, bo jedni pisali juz ze nie wyda on na "blaszaki" GTA V. Z kolei inni dopatrzyli sie juz w plikach XBOX-a 360 jakies wzmianki odnosnie wersji na PC oraz PS4.

Przecież jest oficjalna informacja, że gra nie wyjdzie na next-geny...

#50 dm76

dm76
  • 2445 posts

Posted 14 October 2013 - 22:59

Taa podaj linka, źródła tych "oficjalnych" informacji...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users