Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

gta 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#1 gdanskanoc

gdanskanoc
  • 1 postów

Napisano 20 września 2013 - 09:04

grał ktoś już w gta 5? jakie wrażenia? polecacie ją czy nie ?

#2 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 20 września 2013 - 09:14

Gra która już zarobiła ponad miliard USD , chyba nie wymaga polecenia ;)

#3 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 20 września 2013 - 09:56

jest już wątek o GTA... jak ktoś lubił wcześniejsze części - to 5 jest must have jak lubi tylko gry o elfach i diabłach - to GTA nie jest dla niego

#4 sancruz3

sancruz3
  • 2 436 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:36

Gra która już zarobiła ponad miliard USD , chyba nie wymaga polecenia ;)

A czy to wazne ile zarobilo chyba nie do konca? Bo bledow sporo jest w grze a jest najdrozsza produkcja z gier aktualnie. GTA jak GTA...

#5 wolfik41

wolfik41
  • 214 postów

Napisano 20 września 2013 - 10:42

Jeśli mówisz, że gra ma sporo błędów to chyba nie grałeś w GTA IV na Xboxie :))) tam potrafiła Ci zniknąć tekstura drogi jak za szybko wjechałeś w niedoczytaną partię miasta :D

A GTA V jest wypas :) chociaż rewolucji jeśli chodzi o samą rozgrywkę nie ma, jest po prostu wszystkiego więcej :)

A czy to wazne ile zarobilo chyba nie do konca? Bo bledow sporo jest w grze a jest najdrozsza produkcja z gier aktualnie. GTA jak GTA...

#6 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 20 września 2013 - 12:01

Nie no co ty, ludzi kupują tylko słabe i gówniane gry.

#7 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 20 września 2013 - 12:23

Dla mnie świetna.

#8 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 20 września 2013 - 15:10

Najlepsza gra na świecie :)

#9 slawo

slawo
  • 63 postów

Napisano 20 września 2013 - 16:17

rewelacja, gra na dlugie wieczory ;)

#10 Dellow

Dellow
  • 3 postów

Napisano 21 września 2013 - 10:35

O GTA V powiedziano już tyle dobrego, że nie sposób cokolwiek dopowiedzieć. Mam, gram i oderwać się nie mogę :)

#11 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 postów

Napisano 21 września 2013 - 11:05

Grę mogę podsumować jednym zdaniem: "A, jeszcze jedna misja..." - i tak 20 razy :D Kto nie grał, a lubi serię, niech szybko biegnie do sklepu - ja specjalnie dla niej kupiłem konsolę i nie żałuję. Niestety chyba zbliżam się do końca fabuły, ale jest w niej tyle smaczków, że nawet po ukończeniu będzie co robić przez jakiś czas ;)

#12 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 21 września 2013 - 11:09

Mam tak samo, kładę dzieciaki i włączam tylko na jedną i misje ;-) nigdy nie skończyło się na jednej.

#13 thmkr

thmkr
  • 293 postów
  • SkądLubatowa, Poland

Napisano 22 września 2013 - 18:26

Dokładnie tak hehehe ;) A jeszcze jedna, a zobaczę co będzie dalej itp. itd. ;) Jedna z najlepszych gier w jakie w życiu grałem.

#14 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 23 września 2013 - 01:32

Gra wybitna, ale kurcze zaciąłem się. Załatwiłem maski, śmieciarkę itp i na tym koniec misji. Co robić dalej...? PS. Nie chce szukać w poradnikach bo przypadkowo zniszczę sobie dalszą zabawę.

#15 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 postów

Napisano 23 września 2013 - 03:12

Jeśli na pewno odwiedziłeś wszystkie punkty "T?" (tak mi się wydaje) na mapie, to skok na furgonetkę powinien być pod "T". Załatwiłeś samochód do ucieczki? Tego na mapie nie ma - bierzesz jakieś szybkie auto, zostawiasz w bocznej uliczce (wyskoczy komunikat, ze można je tu zostawić) - siedząc w aucie dzwonisz do Michaela i wybierasz opcję "oznacz punkt ucieczki" czy jakoś tak.

#16 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 23 września 2013 - 10:57

Jeśli na pewno odwiedziłeś wszystkie punkty "T?" (tak mi się wydaje) na mapie, to skok na furgonetkę powinien być pod "T". Załatwiłeś samochód do ucieczki? Tego na mapie nie ma - bierzesz jakieś szybkie auto, zostawiasz w bocznej uliczce (wyskoczy komunikat, ze można je tu zostawić) - siedząc w aucie dzwonisz do Michaela i wybierasz opcję "oznacz punkt ucieczki" czy jakoś tak.

Tak, załatwiłem wszystkie punkty.

Chyba jakiś bug :(

#17 Harrunio

Harrunio
  • 325 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 23 września 2013 - 22:04

No więc panowie, po całym dniu spędzonym z GTA V stwierdziam że gra jest iście zajedwabista....aczkolwiek czegoś mi w niej brakuje. Być może jeszcze za mało przeszedłem ale jakoś GTA 4 bardziej mnie wciągało. Nico był dużo fajniejszą postacią niż Franklinm który uderzająco przypomina mi CJa. Michael jest nawet spoko no i oczywiście Trevor, uwielbiam go, jest genialnym świrem...ale jakoś brakuje mi tego inteligentnego poczucia humoru Nico Bellica.

#18 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 23 września 2013 - 22:33

Mi brakuje Liberty city :) jako miasto było lepsze, lepszy klimat miejskiej dżungli, lepsze stopniowanie doznań W gta5 wszystko dostajemy na początku - najlepsze wozy, całe miasto... takie stopniowe odkrywanie jest jednak lepsze Fajnie, że jest taki duży teren, ale w sumie to tylko wypełniacz... góry fajnie, że je widać, ale nie będziemy tam łazić nie wiadomo ile - wolałbym mniej gór a za to las vegas małe gdzieś na pustyni... :) Za to skoki zrobiono genialnie, muzyka taka, że aż adrenalina mała uderza jak się jedzie na akcje... :)

#19 npkolo

npkolo
  • 75 postów
  • SkądWARSZAWA

Napisano 24 września 2013 - 05:33

super gierka :)

#20 jayp

jayp
  • 94 postów

Napisano 24 września 2013 - 07:41

Specjalnie kupiłem konsolę PS3 aby sobie wcześniej pograć. Graficznie jest oki, ale często spada fps i mamy brak płynności. Generalnie bardzo polecam. Cholernie wciąga.

#21 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 postów

Napisano 24 września 2013 - 08:05

W wolnych chwilach poczytajcie sobie bleety i wpisy na lifeinvaderze :D

#22 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 24 września 2013 - 09:00

Gra ma tyle smaczkow, ze długo będzie mozna sie cieszyć z gry :D

#23 Styler

Styler
  • 18 postów

Napisano 24 września 2013 - 15:17

Grałem w GTA V już dość długo i na prawdę polecam. Zaskakuje dbałość o szczegóły podczas zwykłego chodzenia po mieście. Same misje też mnie mocno wciągnęły - często zawierają ciekawe "działania", nadające grze swoistego smaczku :)

#24 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 24 września 2013 - 19:18

Muzyka z gry już dostępna w itunes i spotify Wybrane piosenki ze stacji radiowych oraz muzyka oryginalna

#25 Wojtek45

Wojtek45
  • 2 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 września 2013 - 09:46

gta to najlepsza gra jaka kiedykolwiek powstała

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych