Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

nieodczytana poczta w ios 7 na ipadzie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 eden2

eden2
  • 13 postów

Napisano 20 września 2013 - 08:30

Witajcie. Zaktualizowałem ipada 3 na ios 7. No i mam nieprzeczytanej poczty kilka tysięcy (nie chce kasować z serwera). Co moge zrobić (poza pojedynczym kliknieciem) by wszystko uznał za odczytane. On zaznacza tylko to co ma aktualnie na liście. a rezte by musiał z serwera ściągać. W ios 6.1.3 nieodczytane dotyczyły tylko tych maili co na aktualnej liście. A ten ios sięga wgłąb... i czt kolorystyke kalendarza da się zmienić bo teraz jakiś badziewiasty Proszę o pomoc Tomek

#2 dudek564

dudek564
  • 295 postów

Napisano 20 września 2013 - 08:53

też miałem ten problem lecz przy 300 mejlach. Większość poczty mam zarchiwizowane, co do tego odczytania to suwałem palcem non stop aż zjadę do początku roku 201, nie zaznaczając wiadomości, na dole klikasz odczytane. Może jest lepszy i szybszy sposób

#3 Nuwejba

Nuwejba
  • 1 postów

Napisano 20 września 2013 - 09:30

Problem z mail

też miałem ten problem lecz przy 300 mejlach. Większość poczty mam zarchiwizowane, co do tego odczytania to suwałem palcem non stop aż zjadę do początku roku 201, nie zaznaczając wiadomości, na dole klikasz odczytane. Może jest lepszy i szybszy sposób

I ja mam podobny problem. Po aktualizacji do iOS7 jedno z kont pokazuje ponad 350 nieprzeczytanych mail'i mimo, że wszystkie są odczytane. Próbowałem usuwać pocztę (niestety można tylko ręcznie - nie da się odznaczyć wszystkich i usunąć) ale po usunięciu 20 maili na to miejsce pobierane są kolejne i "systemowo" pokazywane na ikonce jako nieprzeczytane.
Czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem?

#4 matgru

matgru
  • 99 postów

Napisano 20 września 2013 - 20:49

U mnie pomogło - oznacz każdą --> nieprzeczytane --> oznacz każda --> przeczytane

#5 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 20 września 2013 - 21:22

Ludzie mamy XXI wiek, zacznijcie korzystać z IMAP'a a nie POP'a - reliktu ubiegłej epoki,

#6 eden2

eden2
  • 13 postów

Napisano 20 września 2013 - 23:22

ale ja MAM IMAP!!!

#7 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 21 września 2013 - 08:37

ale ja MAM IMAP!!!

A po zalogowaniu sie do webmaila ile masz nieprzeczytanych?

#8 newexplorer

newexplorer
  • 2 postów

Napisano 24 września 2013 - 12:01

problem z mailem Mialem podobny problem na iphone 5. Z tego co widze nowy system ios 7 pobiera kilkaset maili w moim przypadku z poczty onet oznaczajac je domyslnie jako nieprzeczytane. Zaznacze ze mam 2 poczty druga z gmail gdzie problem ten nie wystepuje. W moim przypadku pomoglo usuniecie poczty, ponowne jej dodanie. Poczta onet ponownie pobrala kilkaset wiadomosci, nastepnie dalem oznacz każda-przecztane. Problem zostal rozwiazany.

#9 mkepol

mkepol
  • 54 postów

Napisano 26 września 2013 - 20:33

cześć, mam podobny problem i to z poczta wp imap. Nie pobiera mi wiadomości zaznacza, ze sa nie przeczytane ale ich nie widać. z czym problem archiwizacja za dużo ich jest? jak usune i od nowa załoze wp imap to wczytuje je ale za jakis czas juz ich nie widzi i znowu

#10 elasz

elasz
  • 3 postów

Napisano 23 października 2013 - 10:36

cześć, mam podobny problem i to z poczta wp imap. Nie pobiera mi wiadomości zaznacza, ze sa nie przeczytane ale ich nie widać. z czym problem archiwizacja za dużo ich jest?
jak usune i od nowa załoze wp imap to wczytuje je ale za jakis czas juz ich nie widzi i znowu

mam dokładnie ten sam problem co mkepol na moim iPhone 4
jest na to jakieś rozwiązanie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych