W Dreźnie byłem trzy razy łącznie
. Pierwszy raz po 5S, i to wieczorem, w tygodniu, spokojnie i bez problemu kupiłem dla siebie 5S i dla drugiej połówki. Potem drugi raz przejazdem przez Niemcy, wtedy udało mi się urwać 8 ostatnich brązowych case'ów z wieszaka, część poszła po rodzinie i znajomych, część na allegro/myapple, iPhone'ów jak pytałem nie mieli. I w ostatni piątek byłem na wycieczce całodniowej i jak przyjechałem o 13 to były iPhone Space Gray i White 16+32. Chłopak ze sklepu mówił, że rano mieli goldy ale poszły już wszystkie. O 16:00 wywiesili też kilka case'ów na wieszak więc udało mi się kupić kilka sztuk w różnych kolorach. Zostawiłem sobie po kolorze z każdego, a reszta na allegro, może koszt paliwka się zwróci (turbo benzynka trochę ciągnie
), a jak nie to będę miał na wymianę gdy te już się zużyją
. Ogólnie sam szukałem długo kogoś kto by miał i odstąpił te case'y, nawet zakładałem wątek z tematem na myapple bo po zakupie 5S chciałem sobie taki sprawić i niestety musiałem pofatygować się sam w tym celu. Stwierdziłem, że zrobię sobie wycieczkę i na spokojnie pozwiedzam miasto, a jak uda się coś kupić z case'ów (szczególnie polowałem na czerwone, bo każdy tak zachwalał) to będzie super
. Teraz widziałem, że coś tam na allegro się pojawiło ale drogo w porównaniu do ceny zakupu i bez dowodu zakupu, co nie jest moim zdaniem fair, bo jednak fajnie mieć gwarancję, nawet na takiego case'a
.