Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Ipod Shuffle 1G - windows w ogóle go nie widzi...

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mickey

mickey
  • 2 posts

Posted 22 October 2007 - 19:36

Szufelka pierwszej generacji (oryginalna) - po podpięciu pod usb system w ogóle nie reaguje, itunes jej nie widzi tak samo urzadzenie do resetowania tych ipodów. Świeci się tylko co jakieś pięć sekund zielona dioda na przodzie. Po wyjęciu z usb i włączeniu odtwarzacza - dioda (zielona) świeci się cały czas. Muzyka oczywiście nie startuje... Mam drugą sprawną, która działa, więc to raczej nie wina systemu. Jakieś propozycje? :roll:

#2 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 October 2007 - 20:11

coś ostatnio dużo tych wątków o ipoda shuffle 1g niewykrywanych przez komputer.

#3 mickey

mickey
  • 2 posts

Posted 22 October 2007 - 20:30

czy ja wiem? teraz widzę że ostatnio jedna była i też się niestety nie znalazła odpowiedź... a poza tym to specjalnie wysypu jakiegos nie widze. o i normalny reset też nie pomaga ;(

#4 rafsta

rafsta
  • 176 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 October 2007 - 11:03

Witaj, miałem podobny problem z szuflą 1 gen, leżała parę dni nieużywana, później wyskoczył błąd: mrugała na pomarańczowo - zielony kolor. Win XP jej nie widział, Mac os też nie, poszedłem do iSpotu bo miałem po drodze - sprzedawca też nie mógł go namierzyć i poradził oddać do serwisu. Minęło parę dni i jak kolejny raz podłączyłem do PCeta to została wykryta, ale iTunes nie mógł jej zresetować bo komputer nie był podłączony do internetu, po podłączeniu do komputera z netem reset przebiegł bezproblemowo i już od trzech dni działa. To już nie pierwsze humory ze strony szufelki. To co mogę Ci poradzić to podłączanie do każdego komputera... Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users