Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zgrać wszystkie notatki głosowe z iPhone?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 bielin

bielin
  • 653 postów

Napisano 02 września 2013 - 16:53

W iTunes są opcje które pozwalają na zgranie notatek głosowych z iPhone. iTunes - Biblioteki - muzyka- notatki głosowe. Następnie widzę listę notatek. Jednak ja mam notatek tych w iPhonie około 40, a w iTunes wyświetla mi się nich około 20. Synchronizowałem wiele razy iPhone z iTunes i nie rozumiem dlaczego wciąż nie mogę zgrać całości materiału. Celem jest skopiowanie mych wszystkich notatek głosowych by opróżnić iPhone. Jestem zielony w temacie, i przypuszczam że coś robię nie tak. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś doradził by mi jakiś pomysł.

#2 chato.pl

chato.pl
  • 1 182 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 września 2013 - 20:04

Może iExplorer pomoże ...

#3 bielin

bielin
  • 653 postów

Napisano 03 września 2013 - 21:29

Może iExplorer pomoże ...

Dziękuję Chato.pl. Program który podałeś jest rewelacyjny.
Minusem jedynie jest ciągły brak zapisu w Macbooku, tytułu notatki głosowej które wpisywałem w iPhonie przy każdym nagraniu.

Nawet treść sms-ów da sie skopiować. Skopiowałem również numery telefoniczne ( kontakty ), problem tylko w tym że nie wiem w którym miejscu zapisały mi się w komputerze.

Dziwna sytuacja pojawiła się również w przypadku próby wrzucenia do kosza niepotrzebnego pozostałego pliku na biurku iExplorer. Nie da się go wymazać a jedyną opcją jest: Wysuń iExplorer installer. No i kliknąłem na nią i jest O.K., ale czy tak właściwie brzmi komenda?

#4 FishBB

FishBB
  • 1 244 postów
  • SkądPOLAND

Napisano 24 września 2013 - 12:30

Podepne się bo mam podobne pytanie. Chciałbym zachować tylko smsy, nic więcej. Czy mogę jakoś je zapisać i przwrócić po zrobieniu restore iPhone? iTunes i iCloud robią pełną kopie zapasową a mnie interesuje tylko kopia smsów. Dzięki z góry.

#5 acmeus

acmeus
  • 149 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 09 lutego 2015 - 22:29

Proszę niech mi ktoś ogarnięty wytłumaczy wg mnie idiotyczne rozwiazanie, że notatkę głowowa można zaimportować do itunes tylko raz! A może to jest jakiś bug? Z backupu raczej tego nie wyciagnę bo pliki sa szyfrowane. Ma ktoś na to jakiś logiczny i prosty patent? Z góry dzięki!

#6 macsupport

macsupport

• 8 620 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 lutego 2015 - 22:42

Użyj jakiegoś programu, który pozwala przeglądać kopie z iPhona. Na przykład iBackupBot.

• acmeus lubi to

Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl

ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków

kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91

#7 acmeus

acmeus
  • 149 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 09 lutego 2015 - 22:50

@macsupport
Dzieki za info, sam przyznasz że to trochę wyglada na bug'a? Gdzieś na zagranicznym forum wyczytałem,że Support apple nie bardzo potrafił wyjaśnić rozwiazanie problemu. Ostatnio jailbreak'a robilem z jakieś 5lat temu, mam nadzieje że nie bedzie potrzebny bo nie mam już czasu ani potrzeby żeby łamać jabłko. Przetestuje appke i dam znać. Dzieki

#8 acmeus

acmeus
  • 149 postów
  • SkądPszczyna

Napisano 13 lutego 2015 - 07:02

iExplorer jakieś dziwne to narzędzie nie bardzo mogłem zgrać a nawet znaleźć notatki głosowe.

@macsupport: iBackupBot super narzędzie, nie wiedziałem że tak wiele można sobie podziałać na zawartości iPhona nie mając zrobionego jailbreak'a, w 100% polecam przyda się na pewno nie raz!

Dzięki za pomoc przyznaję punkt + :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych