Jak zgrać wszystkie notatki głosowe z iPhone?
Posted 02 September 2013 - 16:53
Posted 03 September 2013 - 21:29
Dziękuję Chato.pl. Program który podałeś jest rewelacyjny.Może iExplorer pomoże ...
Minusem jedynie jest ciągły brak zapisu w Macbooku, tytułu notatki głosowej które wpisywałem w iPhonie przy każdym nagraniu.
Nawet treść sms-ów da sie skopiować. Skopiowałem również numery telefoniczne ( kontakty ), problem tylko w tym że nie wiem w którym miejscu zapisały mi się w komputerze.
Dziwna sytuacja pojawiła się również w przypadku próby wrzucenia do kosza niepotrzebnego pozostałego pliku na biurku iExplorer. Nie da się go wymazać a jedyną opcją jest: Wysuń iExplorer installer. No i kliknąłem na nią i jest O.K., ale czy tak właściwie brzmi komenda?
Posted 24 September 2013 - 12:30
Posted 09 February 2015 - 22:29
Posted 09 February 2015 - 22:42
Użyj jakiegoś programu, który pozwala przeglądać kopie z iPhona. Na przykład iBackupBot.
- acmeus likes this
Jedyny serwis sprzętu Apple w Małopolsce polecany przez MyApple.pl
ul. Kadecka 10, 30-078 Kraków
kom: 889 566 455 ; tel: 12 421 65 91
Posted 09 February 2015 - 22:50
Dzieki za info, sam przyznasz że to trochę wyglada na bug'a? Gdzieś na zagranicznym forum wyczytałem,że Support apple nie bardzo potrafił wyjaśnić rozwiazanie problemu. Ostatnio jailbreak'a robilem z jakieś 5lat temu, mam nadzieje że nie bedzie potrzebny bo nie mam już czasu ani potrzeby żeby łamać jabłko. Przetestuje appke i dam znać. Dzieki
Posted 13 February 2015 - 07:02
iExplorer jakieś dziwne to narzędzie nie bardzo mogłem zgrać a nawet znaleźć notatki głosowe.
@macsupport: iBackupBot super narzędzie, nie wiedziałem że tak wiele można sobie podziałać na zawartości iPhona nie mając zrobionego jailbreak'a, w 100% polecam przyda się na pewno nie raz!
Dzięki za pomoc przyznaję punkt +
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users