Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z aktualizacją iPhone'a - brak miejsca na dysku.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rozwad

Rozwad
  • 17 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 11:19

Siema, ostatnio chciałem odtworzyć mojego iphone'a w celu pozbycia się JB i ogólnego ogarnięcia telefonu z różnego typu pierdół. Niestety na drodze stanął mi problem z aktualizacją (6.1.3.) No nic spróbowałem ściągnąć jednak okazało się, że na moim dysku systemowym jest za mało miejsca na tą aktualizacje (Nie da rady zwolnić wymaganego miejsca). Tak więc zacząłem szukać po forach czy jest opcja zmiany lokalizacji pobierania, jednak nic nie znalazłem więc postanowiłem ściągnąć aktualizacje przez google chrome, gdy to zrobiłem i po ściągnięciu kliknąłem w celu odpalenia tej aktualizacji to jedyne co się stało to odpalił mi się iTunes.. Na koniec przypomniało mi się, że można pobrać aktualizacje przez telefon jednak odrzuciłem tą opcje gdy siedziałem z bite 10 minut z telefon w ręku a na ekranie było "Sprawdzam uaktualnienia..." Proszę o pomoc bo już sam nie wiem co mam robić. Pozdrawiam !

#2 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 31 sierpnia 2013 - 11:27

Yyyyy kliknij z odtwórz trzymając przycisk shift i ręcznie wskaż miejsce pobrania pliku .ipsw ? Było miliardy razy na forum..

#3 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 31 sierpnia 2013 - 11:28

Jak ściągnąłeś ipsw, to nie odpalaj przez dwuklik, bo nie tędy droga. w iTunes alt (shift) + restore. Aktualizacja przez telefon nie pójdzie, bo masz JB, No chyba, że chcesz uwalić telefon. To się da. edit j/w było pierdyliard razy.

#4 Rozwad

Rozwad
  • 17 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 11:45

Po kliknięciu z shiftem na aktualizuj i odtwórz wyskakuje błąd "Nie można odtworzyć Iphone'a ponieważ to oprogramowanie sprzętowe nie jest z nim zgodne" ale jestem pewny, że na bank ściągnąłem odpowiedni.

#5 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4 139 postów
Napisano 31 sierpnia 2013 - 11:59

Po kliknięciu z shiftem na aktualizuj i odtwórz wyskakuje błąd "Nie można odtworzyć Iphone'a ponieważ to oprogramowanie sprzętowe nie jest z nim zgodne" ale jestem pewny, że na bank ściągnąłem odpowiedni.

Czyli na bank ściągnąłeś nieodpowiedni. Ściągnij stąd => iPhone, iPod, iPad and Firmware/Software Download

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych