Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zainstalować Windows 8 Upgrade na iMac'u 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 rafalkoj

rafalkoj
  • 47 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 sierpnia 2013 - 22:37

Witam. Mam problem. Posiadam Windows Vista Ultimate (oczywiście wersja oryginalna na płycie, nie zainstalowana na innym sprzęcie). Jestem zmuszony do zainstalowania Windows'a na moim iMac'u 27" z 2012 roku. Chciałem zrobić aktualizację do Windows 8. W związku z tym że mogę zakupić sam upgrade i zaoszczędzić kilka PLN zdecydowałem się na takie właśnie rozwiązanie. Mój problem polega na tym że nie wiem jak zainstalować Windows'a 8 z wersji upgrade. W iMac'u z końca 2012 roku w Asystencie BootCamp do wyboru mam tylko Windows 7 lub 8 i nie mogę zainstalować posiadanej Visty (nawet nie chcę tego robić żeby nie tworzyć niepotrzebnych plików). Jak mam zainstalować Windows'a 8?

#2 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 22:58

nie musisz nakladac siodemki na Viste, ten upgrade to tak naprawde czysty system, mozesz go postawic samego jak chcesz moge ci dac linka do mojego Windowsa 8 Pro ISO do mojego dropboxa, wypalisz sobie je na plycie i jedziesz

#3 rafalkoj

rafalkoj
  • 47 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 sierpnia 2013 - 23:01

To poproszę. Bo właśnie wersję Pro chcę zakupić. Oczywiście wersja 64?

#4 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 23:03

tak ale zapomnialem wspomniec, ze angielska :)

#5 McTom

McTom

All work and no play...

• 3 827 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 23:06

Który z Panów chce nagrodę? A może obaj?

#6 kucyk

kucyk
  • 1 918 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 23:08

lol :) ISO normalnie sie sciaga jak odpali sie upgrade assistant, ale zeby go odpalic trzeba byc na Windowsie :)

#7 rafalkoj

rafalkoj
  • 47 postów
  • SkądPruszków

Napisano 28 sierpnia 2013 - 23:26

Za co nagrody? Rozmawiamy o oryginalnej wersji do której potrzebny mój klucz. Nie rozumiem problemu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych