Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Windows 7 - błąd przy instalacji Boot Camp

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 PioreQ

PioreQ
  • 67 posts

Posted 28 August 2013 - 20:26

Cześć.! :) Mam problem, a że nie instalowałem nigdy Mac OS chcę was zapytać o poradę Uruchomiłęm Boot camp.. przydzieliłem ładnie Patrycję dla 7'ki ... zacząłem instalację i wystąpił w niej błąd .. Anulowałem .. przywróciłem Mac OS bo się nie bootował .. możliwę, że dlatego, że była w nim płyta o której zapomniałem ale przywróciłem w każdym bądź razie i co teraz ? Nie mogę nic zrobić z partycja przydzielona dla Microshitu ;> Nic dosłownie nic .. format przydzielenie etc. Boot Camp każe mi wszystko wywalać i stawiać nowego OS'a .. a ja w sumie nie chcę tego robić .. jak kupie sobie nowy dysk będę to robił I teraz jeśli uruchomię instalację 7'ki jak zachowa się Boot sector ? Będę musiał dowalić jakiś nowy program do tego ? czy będe mógł uruchomić oba OSY ? I drugie pytanie Kupiłem Maca jako używkę i ... nie dostałem nośnika systemu .. czy mogę zrobić jego kopie gdzieś jak będę wkładał większy dysk ? czy jest możliwość, że mam nielegalny OS ? Pozdrawiam ;) P.S. Do mederatora Popełniłem błąd w nazwie tematu nie XP tylko 7 :P choć w sumie XP jak by się dało rzucić było by lepiej bo potrzebny mi tylko do jednej gry :P

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users