Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

"Błąd wtyczki" Flash Player

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 sierpnia 2013 - 17:56

Witam, Mam problem od pewnego czasu (zdaje się, że od aktualizacji) z wtyczką Adobe'a. W większości filmów na youtube, ów wtyczka nie działa. Wywala "Błąd wtyczki". Na stronach na flash'u np. bet365, nic się nie wyświetla. Nie pomaga reinstalacja, usuwanie folderów ręcznie... Dziwne jest to, że flash nie działa na Safari i Firefox'ie, ale za to działa bez problemu na Chrome'ie. Ma ktoś jakiś pomysł?

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 28 sierpnia 2013 - 19:44

Zainstaluj najnowszego flasha. To normalne że w Chrome działa bo tak przeglądarka ma go zintegrowanego ze sobą.

#3 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 sierpnia 2013 - 19:48

Właśnie o to chodzi, że nie działa z najnowszym. Nawet najnowszą bete próbowałem i nic.

#4 janhalb

janhalb
  • 951 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 21:42

A może właśnie NIE instaluj najnowszego flasha? Mnie po ostatnim uaktualnieniu flasha zaczęła mulić Opera, z którą generalnie tego typu kłopotów nigdy nie było. Zamrażała się, nie można jej było odmrozić - trzeba było wyłączać i włączać od nowa, za chwilę to samo... Więc właśnie WYWALIŁEM najnowszego flasha i ściągnąłem z powrotem starszą wersję (starszą "o jeden"). I wszystko chodzi jak burza...

#5 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 sierpnia 2013 - 14:36

Ogólnie to nie mam pojęcia co się dzieje, bo po zainstalowaniu poprzedniego flash'a jest to samo... Tylko niektóre filmiki działają, a na większości w firefox'ie wywala "Wtyczka uległa awarii"

#6 Shatter

Shatter
  • 19 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 17:17

Mam to samo od dłuższego czasu..

#7 maxi33

maxi33
  • 911 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 sierpnia 2013 - 21:16

No to ja nie wiem ....

Nikt nie ma pomysłu?

Mam to samo od dłuższego czasu..

Masz może zainstalowany program "Menutab for facebook"?

#8 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 339 postów

Napisano 02 września 2013 - 19:43

Ogłoszenia - Systemy Operacyjne

#9 gosiaz

gosiaz
  • 12 postów

Napisano 29 września 2013 - 13:47

Witam !
Ja również mam problem z Flash Playerem
Próbuję ściągnąć Flash Playera na swój komputer wtedy pojawia mi się taka informacja.

[url=http://www.adobe.com/pl/downloads.html]Pobierz bezpłatną wersje próbne lub kup produkty firmy Adobe | Adobe — pliki do pobrania[/url]

Cytuję:
" Brak programu Flash Player
Wymagane jest zainstalowanie programu Flash 10."
Nie wiem co począć.

Jak ściągam Flash Player 10 to system w moim komputerze podpowiada,że mam nagraną nowszą wersję programu Flash Player i w dalszym ciągu nie działa.
Pozdrawiam gosiaz :)

Witam!

Może komuś się przyda ta informacja.

Ja szukał na stronach internetowych długo o Flash Playerze i natknęłam się na ten artykuł.

Jak odinstalować Adobe Flash?

Jeśli przypadkiem macie ochotę odinstalować Flash ze swojego systemu, w szczególności Ci z Was którzy pracują w terenie na laptopach, bo dosyć macie wysypywania się przeglądarek WWW, wkurza Was przyśpieszone rozładowywanie baterii to zapraszam na prosty przepis.

Jak odinstalować Flash

1.Zamknij wszystkie przeglądarki WWW (Safari, Firefox, itp.).
2.Pobierz program do odinstalowania Flash od Adobe (link bezpośredni):
Adobe Flash Uninstaller download
3.Pobrany plik .dmg zamontuj klikając na nim dwukrotnie w Finderze (możliwe, że zamontuje się sam zależnie
od ustawień).
4.Uruchom program klikając dwukrotnie w Adobe Flash Uninstaller.
5.Kliknij przycisk Uninstall.
6.Podaj hasło administratora w odpowiednim oknie dialogowym.
7.Po zakończeniu operacji zamknij program, odmontuj .dmg i skasuj pobrany uninstaller.
8.Smacznego i szybszego surfowania!

P.S. Jeśli jednak nie chcecie się decydować na tak drastyczny krok to zapraszam również do poczytania o ClickToFlash.

gosiaz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych