Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Longhorn, jak wiele się zmeni zanim nadejdzie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
68 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Longhorn, jak wiele się zmeni zanim nadejdzie? (0 użytkowników oddało głos)

1. Tak, Postarają się (1 głosów [20.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 20.00%

2. Longhorn będzie na poziomie OS X (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

3. hehe śmieszna ta ankieta. Jasne że NIE (4 głosów [80.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 80.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#26 db

db
  • 771 postów

Napisano 06 maja 2005 - 14:42

co do pulpitu 3d to poki co jest on bardziej 3d w macach (expose, dashboard itp) niz w windach :D

Popieram w 100%, póki co a poczekamy zobaczymy.. :D

#27 -J-

-J-
  • 96 postów
  • Skądwwa

Napisano 09 maja 2005 - 15:11

Nowa winda ma byc, wiadomo, bardziej mulitmedialna :wink:

Jasne. Mac ze swoim QuickTime jest multimedialny... szkoda tylko że jak
użytkownik ma zainstalować plugin to mu się już odechciewa... o ignoranctwie
dla Linxua nie wspominając...
Windows przynajmniej ma bogate wsparcie dla urządzeń IrDA, tel. kom., GPS itd.

Na Mac'u conajwyżej iPod ma taką praktyczność i funkcjonalność użytkową...

Ma byc w nim nowy IE w wersji 7 pozbawione dziur :wink:

W Tiger ma być Safari 2 - ciekawe kiedy pierwsza dziura na jaw wyjdzie...
Przy okazji mogli by załatać te w Safari 1.x...

iCal "wszystkim potrzebny" też ma pewnie pełno dziur, tylko że nikt nie wie
po co używać tego programu, więc dziury na światło dzienne nie wychodzą...

Pozatym świecicie taką wiedzą o OS'ach że faktycznie, przekonująca jest
wasza argumentacja dotycząca świetności OSX...

Rozumiem że można bluzgać na OS'y które się stoswało i które zawodziły...
ale aby oceniać z góry to co robi dany producent, to tylko świadczy o typowym
MacSnobie: gbur, sonb, nowobogacki, który zapierda** 25h/d (najczęściej w DTP),
robi przekręty (najczęściej i tak sotosuje soft nielegalnie) i żre tynk ze ścian tylko
po to żeby wreszcie nowego maczka sobie kupić... a jeśli ma większą firmę
to wymaga od pracowników aby obsługiwali Mac'i (szkoda że 0.3% w Polsce
ich jest)...

Żal wam du** ściska że Windows będzie miał więcej landryn i obracających się
dupenszwanców na Desktopie niż ma OSX...

Osobiście sądzę że Longhorn nie będzie na poziomie OSX, ale nieco wyżej...
w każdym razie życzę MS aby tak było. (Bo czemu by nie?)

Dobrze gada! Polać mu!

#28 yoshi314

yoshi314
  • 7 postów
  • Skądz okolicy

Napisano 16 maja 2005 - 19:11

obawiam sie ze longhorn bedzie miec wysrubowane wymagania. pewnie wieksze niz 3dmark2oo5 :D jak podczas instalacji bedzie sie czepiac ze "twoja karta graficzna nie ma technologii pixel shader" to sie nie zdziwie :] wiecie co, najgorsze jest to ze wcale nie czuje ze fantazjuje.

#29 hubiii

hubiii
  • 1 341 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 16 maja 2005 - 20:02

hehee yoshi ram teraz bedzie najistotniejszy i microshit bedzie optymalizowal pod 64 bity sys ,, i jeszcze dlugo ,mu to zajmie zeby cos dobrze zrobic ... zrzyna technologie od innych przerabia i sie procesuje bo ma duzo siana :) co do samego longhorna .. hmmmmm szczerrze jeszcze kiedy nie mialem maka to myslalem ze win to najfajniejszy sytsem po linuxie ;) ale teraz diametralnie zmienilem zdanie ... wole osx pracuje jeszcze na piecku i srednio raz na jakis czas mi sie wywala bo cos tam ... nie wiem moze to wina podkreconego proca .. moze nie .. ale na macu jeszcze mi ani razu nie wysypal sie system .. no chyba ze z moejej winy co do okienek .. to zeby te wodowtryski byly uzywane potrzebne sa monitory conajmniej 21 " apple sie stara i udeza w dobra strone promujac monitory 16:10 a pieckyk dalej kwadraciaki ;) w applu szybciej zobaczymy interface 3d niz na win ;)

#30 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 maja 2005 - 10:37

Hmmm... Longhorn to będzie system na tanie komputery. Zawsze rzeczy docelowo tańsze kopiują rozwiązania z rzeczy droższych... Ja podziękowałem jakiś czas temu za M$ i do niego już nie wrócę ( choć Office na Mac'a jest fajny ;P) i jakoś nie ciągnie mnie by znajdować komputery i system Apple u każdego sąsiada.
Na pewno Windows ma sporą przewagę w jednym - jest na niego więcej darmowego softu. ;)

A poza tym witam wszystkich forumowiczów . Właśnie tu przyżeglowałem i od razu dokonałem rejestracji :)

#31 reeye

reeye

• 1 506 postów

Napisano 25 maja 2005 - 10:45

A poza tym witam wszystkich forumowiczów . Właśnie tu przyżeglowałem i od razu dokonałem rejestracji Smile

Bardzo nam milo i witamy

#32 DarkStar

DarkStar
  • 82 postów

Napisano 02 czerwca 2005 - 10:09

Niektórzy z was zachowują się jak typowi krzykacze i narzekają na Microsoft i Windows powtarzając opinie innych bałwanów. Maka mam od... wczoraj. :P Tak, tak, wasze forum zostało zarażone - jestem PieCowym. Kupiłem sobie starego iMac'a Bondi Blue, bo w domu nie miałem swojego kompa desktopowego, musiałem targać na plecach 5kg laptopa (PC/HP) z biura jeżdżąc na rowerze i nie bardzo miałem na to ochotę.
Dlaczego wybrałem więc Maka będąc userem PC? RISC. Ergonomia. Styl. Nowość. Mniejsza o to. Mac OS X 10.3 Panther wydaje mi się trochę dziwny i ta okrągła mysz wyglądająca jak mydło... :mrgreen: Ale przyzwyczajam się. To ciekawe, bo OS X jest bazowany na X11 i nawet GNOME bodajże. Jestem również użytkownikiem Linuksa, GNOME to moje ulubione środowisko i wszystko mi tam pasuje. A OS X nadal jest... dziwny. :wink:

Żeby nie było, że najeżdżam - ja tu mówię o pierwszym kontakcie z nowym systemem. Wierzę, że jest to bardzo wydajny, wypasiony OS. Nie podoba mi się natomiast kiedy ludzie powtarzają obiegowe opinie o Szatanie z Redmond, o tym jak to Windows jest dziurawy, niedopracowany i w ogóle jak to MS wpływa na niż demograficzny i porażkę Traktatu Konstytucyjnego we Francji. :shock:

Powiem tyle - używałem Windowsa w wersjach 3.11, 95, 98, 2000, XP, 2003 Server. Windows XP jest bardzo stabilnym systemem operacyjnym. Od czterech lat nigdy mi się nie wywalił, Blue Screen of Death (błąd STOP) widziałem tylko wtedy gdy spieprzył się dysk twardy w moim PieCu, a więc z winy sprzętu, a nie systemu operacyjnego. XP jest całkiem użyteczny i nie narzekam na niego w żadnym stopniu. Trzeba przyznać, że systemy MS ciągle się rozwijają i każda kolejna wersja poza tym, że jest ładniejsza od poprzedniej, jest również od niej stabilniejsza i bardziej funkcjonalna. Myślę, że Longhorn będzie wielkim krokiem na przód.

Dlaczego wam się wykrzacza Windows? Nie wiem. Złe użytkowanie. Pirackie kopie. Wadliwy sprzęt. Pech? Proszę tylko o jedno - nie powtarzajcie jak papugi złośliwych uwag innych ludzi. Nadając w ten sposób na Okna zdajecie się sugerować, że Mac OS powinien być Jedynym Słusznym Systemem Operacyjnym ™ . I co - tym sposobem jesteście lepsi od "wroga"?

Każdy OS jest inny i każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Zamierzam używać mojego Maka, ale nie zamierzam być ograniczonym neofitą. Życzę wam i sobie przyjemnej, wydajnej i bezproblemowej pracy w każdym OS.

#33 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 02 czerwca 2005 - 10:18

Niektórzy z was zachowują się jak typowi krzykacze i narzekają na Microsoft i Windows powtarzając opinie innych bałwanów. Maka mam od... wczoraj. :P Tak, tak, wasze forum zostało zarażone - jestem PieCowym. Kupiłem sobie starego iMac'a Bondi Blue, bo w domu nie miałem swojego kompa desktopowego, musiałem targać na plecach 5kg laptopa (PC/HP) z biura jeżdżąc na rowerze i nie bardzo miałem na to ochotę.
Dlaczego wybrałem więc Maka będąc userem PC? RISC. Ergonomia. Styl. Nowość. Mniejsza o to. Mac OS X 10.3 Panther wydaje mi się trochę dziwny i ta okrągła mysz wyglądająca jak mydło... :mrgreen: Ale przyzwyczajam się. To ciekawe, bo OS X jest bazowany na X11 i nawet GNOME bodajże. Jestem również użytkownikiem Linuksa, GNOME to moje ulubione środowisko i wszystko mi tam pasuje. A OS X nadal jest... dziwny. :wink:

Żeby nie było, że najeżdżam - ja tu mówię o pierwszym kontakcie z nowym systemem. Wierzę, że jest to bardzo wydajny, wypasiony OS. Nie podoba mi się natomiast kiedy ludzie powtarzają obiegowe opinie o Szatanie z Redmond, o tym jak to Windows jest dziurawy, niedopracowany i w ogóle jak to MS wpływa na niż demograficzny i porażkę Traktatu Konstytucyjnego we Francji. :shock:

Powiem tyle - używałem Windowsa w wersjach 3.11, 95, 98, 2000, XP, 2003 Server. Windows XP jest bardzo stabilnym systemem operacyjnym. Od czterech lat nigdy mi się nie wywalił, Blue Screen of Death (błąd STOP) widziałem tylko wtedy gdy spieprzył się dysk twardy w moim PieCu, a więc z winy sprzętu, a nie systemu operacyjnego. XP jest całkiem użyteczny i nie narzekam na niego w żadnym stopniu. Trzeba przyznać, że systemy MS ciągle się rozwijają i każda kolejna wersja poza tym, że jest ładniejsza od poprzedniej, jest również od niej stabilniejsza i bardziej funkcjonalna. Myślę, że Longhorn będzie wielkim krokiem na przód.

Dlaczego wam się wykrzacza Windows? Nie wiem. Złe użytkowanie. Pirackie kopie. Wadliwy sprzęt. Pech? Proszę tylko o jedno - nie powtarzajcie jak papugi złośliwych uwag innych ludzi. Nadając w ten sposób na Okna zdajecie się sugerować, że Mac OS powinien być Jedynym Słusznym Systemem Operacyjnym ™ . I co - tym sposobem jesteście lepsi od "wroga"?

Każdy OS jest inny i każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Zamierzam używać mojego Maka, ale nie zamierzam być ograniczonym neofitą. Życzę wam i sobie przyjemnej, wydajnej i bezproblemowej pracy w każdym OS.

calkiem konkretna wypowiedz :)

a ta myszke mydlana poprostu opchnij na allegro i wez np ultraX logitecha z rolka

osx jest dziwny - absolutnie sie zgodze z Toba dokladnie tak samo odczuwalem przy pierwszym kontakcie.ale po czasie i po nauczenia sie skrotow klawiszowych funkcjonalnosc podoba mi sie bardziej niz w XP.co do stabilnosci - to kwestia ktorej nie poruszam - jak ktos chce to i patelnie zawiesi.system trzeba uzywac a pady sa i beda na kazdym systemie.

#34 i200

i200
  • 20 postów

Napisano 02 czerwca 2005 - 10:22

Trzeba przyznać, że systemy MS ciągle się rozwijają i każda kolejna wersja poza tym, że jest ładniejsza od poprzedniej, jest również od niej stabilniejsza i bardziej funkcjonalna.

Widzisz troche mnie dziwi ze to piszesz , nie masz swiadomosci ile ma "nowy" system czyli XP ?
Cztery lata to wieki !!! przez ten czas technologicznie OS X wyprzedzil go o lata swietlne.

Każdy OS jest inny i każdy znajdzie w nim coś dla siebie

Inny tak , ale co ja moge dla siebie na podstarzalym XP znalesc naprawde nie wiem.

[ Dodano: 2005-06-02, 11:23 ]

Niektórzy z was zachowują się jak typowi krzykacze i narzekają na Microsoft i Windows powtarzając opinie innych bałwanów.

Wybacz misiaczku ale zaczynajac od obrażania nigdzie nie zajdziemy

#35 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 02 czerwca 2005 - 10:53

Wybacz misiaczku ale zaczynajac od obrażania nigdzie nie zajdziemy

hehehe Lexus za szybko cienienie Ci sie podnosi

walka o wszystkoe bedzie zawsze i wszedzie - OSX vs Longhorn, Morphos vs OS4 , Opel vs VW ,pralka whirpoola bedzie lepsza od amici bo ma niebieski wyswietlacz a amica ma sinokoperkowy roz itd itd zawsze w tych wszystkich "potyczkach" trzeba miec do tego dystans.szkoda nerwow :)

#36 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 02 czerwca 2005 - 14:13

To ja tylko powiem coś o tej "stabilności". Mam WinXP na 1Ghz Celeronie z 256RAM. Na nim używam FireFoxa. No i czasem dzieje się tak, że FireFox "robi się biały". Tzn., że nie mogę go zamknąć ani dalej używać. Więc "teoretycznie" wybieram ctrl+alt+del i zamykam sprawę. Ale co najśmieszniejsze mogę wybierać se tę komendę nawet po 10 razy, a to nic nie da. Po prostu trzeba czekać. Czasem nawet proces "Zamykanie Aplikacji" czy coś w tym stylu "Nie odpowiada"... PowerBook G3/300Mhz 192RAM. OS X 10.2.8 Jaguar. FireFox. Podobna sytuacja. japko+alt+esc -> ForceQuit. Sekunde potem mogę ponownie uruchomić FF i dalej siedzieć w necie. Nie jest to może kwestia stabilności systemu, ale sposobu w jaki sobie radzi na codzień - z każdą aplikacją. Pozdr. :)

#37 DarkStar

DarkStar
  • 82 postów

Napisano 02 czerwca 2005 - 15:09

No widzisz, ja też używam FF pod XP z SP2. Nie mam najmniejszych problemów, nic się nie wiesza. Jeśli jakaś aplikacja się już zwiesi, to Manadżer Zadań załatwia ją bardzo szybko. ;] Trudno to wyjaśnić, każdy ma jakieś doświadczenia, a ja mam dobre. :shock: Kolejna z niewyjaśnionych tajemnic świata chyba.

#38 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 02 czerwca 2005 - 15:17

Właśnie ten menadżer mnie męczy... I sytacja wygląda podobnie nawet po reinstalce :shock: Może za stary komp? :twisted:

#39 yoshi314

yoshi314
  • 7 postów
  • Skądz okolicy

Napisano 03 sierpnia 2005 - 20:01

A o AmigaAnywhere slyszal kiedys? To system 100% przenosny i skalowalny o bezpieczenstwie nie wspominajac....

hmm skoro to taki boski system to czego nikt o nim nie wie? i prawie nikt z niego nie korzysta? :P

kazdego kto smie twierdzic ze windows jest stabilny zabije smiechem. anytime. albo wysle do niego moja dziewczyne na 5 minut. jak siadala u mnie przy windzie to widzialem tyle BSOD'ow ze po prostu szok. (teraz siedzi na gentoo linux i moj komp jest safe :D)

zgodze sie tylko z tym ze xp jest stabilniejsze niz poprzednie windowsy.

aha moze nikt nie zauwazyl ale m$ bierze sie do roboty tylko gdy zagraza mu konkurencja. wlasnie dlatego zabrali sie za IE7 - konkurencja powaznie nadgryzla im rynek,

Dlaczego wam siê wykrzacza Windows? Nie wiem. Z³e u¿ytkowanie. Pirackie kopie. Wadliwy sprzêt. Pech? Proszê tylko o jedno - nie powtarzajcie jak papugi z³oœliwych uwag innych ludzi. Nadaj¹c w ten sposób na Okna zdajecie siê sugerowaæ, ¿e Mac OS powinien byæ Jedynym S³usznym Systemem Operacyjnym ™ . I co - tym sposobem jesteœcie lepsi od "wroga"?

ogryzek? gdzie tam :D ja jestem za otwartym oprogramowaniem.

Niektórzy z was zachowuj¹ siê jak typowi krzykacze i narzekaj¹ na Microsoft i Windows powtarzaj¹c opinie innych ba³wanów.

ja mam swoje doswiadczenia i na nich opieram swoje opinie. a to ze sa one zbiezne z opinia wiekszosci....coz widocznie taki juz jest ten windows.

Blue Screen of Death (b³¹d STOP) widzia³em tylko wtedy gdy spieprzy³ siê dysk twardy w moim PieCu,

a u mnie odwrotnie - winxp spieprzyl mi dwie plyty glowne, karte grafiki, ram, nagrywarke. dzwiekowka jakos ocalala. (nie robilem zadnego overclockingu, zeby bylo jasne)

o tym jak to Windows jest dziurawy, niedopracowany

taka jest prawda...
[url]http://secunia.com/product/22/[/url]
zacytuje dla leniwych:

Vendor:
Microsoft Product Link:
N/A Product Affected By:
105 Secunia Advisories

Microsoft Windows XP Professional with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Highly critical

Currently, 26 out of 105 Secunia advisories, is marked as "Unpatched" in the Secunia database.

26 otwartych dziur w samym windows xp

dla porownania

Debian GNU/Linux 2.x

Vendor:
Debian Product Link:
View here Product Affected By:
91 Secunia Advisories

Debian GNU/Linux 2.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Less critical

Currently, 1 out of 91 Secunia advisories, is marked as "Unpatched" in the Secunia database.

1 dziura niskiego poziomu w debianie (caly system + oprogramowanie) !!

to teraz przegladarki
IE:

Microsoft Internet Explorer 6.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Highly critical

This is based on the most severe Secunia advisory, which is marked as "Unpatched" in the Secunia database. Go to Unpatched/Patched list below for details.

Currently, 20 out of 83 Secunia advisories, is marked as "Unpatched" in the Secunia database.

FF:

Mozilla Firefox 1.x with all vendor patches installed and all vendor workarounds applied, is currently affected by one or more Secunia advisories rated Less critical

This is based on the most severe Secunia advisory, which is marked as "Unpatched" in the Secunia database. Go to Unpatched/Patched list below for details.

Currently, 3 out of 21 Secunia advisories, is marked as "Unpatched" in the Secunia database.

Opera

The Secunia database currently contains 0 Secunia advisories marked as "Unpatched", which affects Opera 8.x.

Currently, 0 out of 7 Secunia advisories, is marked as "Unpatched" in the Secunia database.

nie ma chwilowo znanych dziur :shock: :shock:

#40 BigMac

BigMac
  • 535 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 03 sierpnia 2005 - 20:39

[...]Więc "teoretycznie" wybieram ctrl+alt+del i zamykam sprawę. Ale co najśmieszniejsze mogę wybierać se tę komendę nawet po 10 razy, a to nic nie da. Po prostu trzeba czekać. Czasem nawet proces "Zamykanie Aplikacji" czy coś w tym stylu "Nie odpowiada"...

PowerBook G3/300Mhz 192RAM. OS X 10.2.8 Jaguar. FireFox. Podobna sytuacja. japko+alt+esc -> ForceQuit. Sekunde potem mogę ponownie uruchomić FF i dalej siedzieć w necie.

Nie jest to może kwestia stabilności systemu, ale sposobu w jaki sobie radzi na codzień - z każdą aplikacją.

Pozdr. :)

W winXP tez jest "force quit" ctrl+Shft+Escape :!:, sekunde po tym tez mozesz uruchomic FireFoxa

#41 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 03 sierpnia 2005 - 22:18

W winXP tez jest "force quit" ctrl+Shft+Escape , sekunde po tym tez mozesz uruchomic FireFoxa

Nie słyszałem o tym. Ale kiedyś wypróbuję ;-)

#42 _sys

_sys
  • 2 046 postów
  • SkądB-stok i okolice

Napisano 03 sierpnia 2005 - 22:22

Nie słyszałem o tym. Ale kiedyś wypróbuję Wink

Nie słyszałeś!? To przecież najczęściej używany skrót w windowsie :mrgreen: . No może zaraz po ctrl+alt+del :lol: .

#43 Heidi

Heidi
  • 830 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 sierpnia 2005 - 23:23

Nie słyszałem o tym. Ale kiedyś wypróbuję Wink

Nie słyszałeś!? To przecież najczęściej używany skrót w windowsie :mrgreen: . No może zaraz po ctrl+alt+del :lol: .

Może i tak, ale nie każda klawiatura obsługuje ten skrót
Dołączona grafika

[ Dodano: 04-08-05, 01:59 ]
Mały przedsmak tego, co przyniesie Windows Vista możemy przeczytać w tym doniesieniu prasowym. I już wiadomo skąd nazwa nowej wersji: trzeba będzie często sięgać do konta a'vista ;)

#44 _sys

_sys
  • 2 046 postów
  • SkądB-stok i okolice

Napisano 04 sierpnia 2005 - 08:57

Mały przedsmak tego, co przyniesie Windows Vista możemy przeczytać w tym doniesieniu prasowym.

Hehe, już takich przedsmaków były dziesiątki, ale ten z HDTV jest ciekawy :mrgreen: . Swoją drogą tą technologię chyba będzie musiał posiadać telewizor, dla pełnej kompatybilności z PS3.

#45 beru

beru
  • 368 postów
  • SkądKraków

Napisano 04 sierpnia 2005 - 13:36

Swoją drogą tą technologię chyba będzie musiał posiadać telewizor, dla pełnej kompatybilności z PS3.

Zapewne tak, jeśli będziemy chcieli nacieszyć się obrazem wykorzystującym sporo z możliwości konsoli i telewizora. Ale kupienie nowego telewizora do konsoli, której głównym zadaniem jest wyświetlanie wysokiej jakości obrazu, jest usprawiedliwione, w przeciwieństwie do inwestowania w nowy monitor do komputera, na którym będzie się czasem chciało obejrzeć film wysokiej jakości. Jakoś raczej ludzie przesadzają z jakością in minus (typki na giełdzie w Krakowie sprzedają DivX'y CAM, z marnym, niedokolorowanym obrazem i szeleszczeniem czipsów, za 25zł) niż in plus.
PS. Jeśli chodzi o owe wysokiej jakości filmy, to przykładowe filmiki HD-WMV mój Slakuś, a konkretnie MPlayer, odtwarzał na, teoretycznie niezdatnej do tego formatu, karcie Radeon 9000, a Windows XP z tą kartą przy próbie odtwarzania zapchał całą kartę, zaraz potem procesor, a na koniec zrobił reset ;)

#46 Heidi

Heidi
  • 830 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 sierpnia 2005 - 17:49

Porównanie Tygrysa i Visty

#47 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 05 sierpnia 2005 - 20:57

Wady Tigera? Bo źle pracuje z sieciami MS :shock: A czy MS pracuje z Apple Talkiem?? Nie to jest do d*** :twisted: A w dziale Security chyba zapomnieli o Security Empty Trash w Panterze... Ale i tak, jak się okazuje, Tiger już teraz ma jest porównywalny czy nawet lepszy 8) A co dopiero Leopard :P

#48 Heidi

Heidi
  • 830 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 sierpnia 2005 - 21:04

Wiesz, w jednej z gazet były oceniane obok siebie dwa programy do edycji wideo: Adobe Premiere i FinalCut HD. I można było przeczytać na stronie Premiere, w rubryce "zalety": obsługa formatu HD. A na stronie FinalCut HD, w dziale "wady" napisano za to: obsługa formatu HD - nie wszystkie kamery posiadają jeszcze zapis w tym formacie. Jak myślisz, czy te artykuły były sponsorowane? ;)

#49 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 237 postów
  • Skąd3city

Napisano 05 sierpnia 2005 - 21:05

:mrgreen: :idea:

#50 janek

janek
  • 236 postów
  • SkądŁódź

Napisano 06 sierpnia 2005 - 06:52

ludzie! Tu się nie ma z czego śmiać to tragedia! Lata cenzury wróciły. A może to tylko niewiedza?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych