Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Źle spasowana Magic Mouse? (film)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 starnyc

starnyc
  • 3 postów

Napisano 24 sierpnia 2013 - 19:08

Witam,
mam mały problem (przynajmniej tak mi się wydaje) z myszką Magic Mouse, dołączoną do komputera iMac. Niektórym może się to wydać śmieszne i pomyślą, że jestem przewrażliwiony, ale nie ukrywam, że jest to trochę irytujące. Wszystko działa w porządku - kliknięcia, gesty, ale... No właśnie - po stuknięciu palcem (np. dwukrotne, aby przybliżyć zdjęcie), powierzchnia myszki delikatnie zapada się i słychać charakterystyczne "klikanie". Nie wiem czy jestem w stanie to wytłumaczyć, więc nagrałem filmik :D

[url=http://www31.zippyshare.com/v/96276250/file.html]Zippyshare.com[/url] (ok. 6MB)

I teraz pytanie - czy to normalne? Przed zakupem komputera bawiłem się nim w różnych salonach typu iSpot i szczerze mówiąc nie przypominam sobie, aby coś takiego występowało.

Nie wiem jak wygląda sprawa gwarancji myszki dołączonej do komputera - czy jest w jakiś sposób "sparowana" i na podstawie numeru seryjnego komputera można ją reklamować?

Z góry dzięki za pomoc ;)

#2 dominzak

dominzak
  • 474 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 27 sierpnia 2013 - 04:05

Sądzę że to jest normalne, gdyż moja MM również "klika" z jednej strony, co widać na wrzuconym przeze mnie filmiku: IMG_0142.MOV

#3 toke7

toke7
  • 14 postów

Napisano 03 września 2013 - 00:26

Podobny problem przy dwóch MMouse'ach. Sprzedać to cholerstwo i kupić solidną mychę radzę :) !

#4 TheOktik

TheOktik
  • 405 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 03 września 2013 - 07:56

Moja klika dobrze ale za to odpoczątku wypada mi ta metalowa klapka spod spodu. Włożę, zatrzask, niby się trzyma. Jednak po paru godzinach używania nagle zaczyna szurać pod spodem, trzeba wkładać od nowa.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych