Szanowni,
Jest taki piękny podcast muzyczny "Lounge Cast", przygotowywany przez ekipę Secret Sound Service. Niestety, usunęli stare odcinki z iTunes i nigdzie nie można ich znaleźć do ściągnięcia. Są tylko na stronie do osłuchu, ale to marna namiastka. Kontaktowałem się z twórcami, ale nie odpowiadają.
Jestem bardzo związany z tymi mixami, więc bardzo proszę o pomoc osoby posiadające stare odcinki na dysku. Byłoby genialnie, gdyby ktoś wrzucił tu numery: 1,2,3,(...) 6,7,8,9,10. Z mojej perspektywy dobry byłby hosting na chomikuj.pl. Ja też mogę wrzucić odcinki, które posiadam, jeżeli pojawią się chętni.
Pozdrawiam
LoungeCast usunął odcinki z iTunes. Proszę o pomoc, jeżeli ktoś je ma
Started by
doorshlaq
, 17 Aug 2013 11:14
4 replies to this topic
Posted 17 August 2013 - 11:14
Posted 17 August 2013 - 11:43
Możesz sobie ściągnąc np jDownloaderem z ich strony
edit. Sorki, ściąga jednak tylko ostatni mix.
Tu jeszcze są, więc lepiej się pośpiesz.
http://podgallery.org/loungecast/
edit. Sorki, ściąga jednak tylko ostatni mix.
Tu jeszcze są, więc lepiej się pośpiesz.
http://podgallery.org/loungecast/
Posted 17 August 2013 - 12:35
Kracek,
bardzo dziękuję! Ściągnąłem w ten sposób odcinek numer 21. Jednak w większości brakuje mi epizodów wcześniejszych niż 14., a ze strony, którą podałeś można ściągnąć tylko te nowsze numerki.
Masz może starsze epizody na dysku?
Posted 17 August 2013 - 13:21
Kracek,
bardzo dziękuję! Ściągnąłem w ten sposób odcinek numer 21. Jednak w większości brakuje mi epizodów wcześniejszych niż 14., a ze strony, którą podałeś można ściągnąć tylko te nowsze numerki.
Masz może starsze epizody na dysku?
Jest jeszcze 13 i 12. Wystarczy trick z podmianą nazwy mp3.
Posted 10 December 2013 - 06:40
Teraz też poszukuję odcinka numer 23. Czy ktoś ma i mógłby wrzucić na jakiś hosting?
W przyszłości będę uważał. Po tych zmianach, potrzebna jest systematyczność w ściąganiu mixów. Nawet w tym. Szkoda, że szkoda im na transfer.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users