ffmpegX szaleje czy to norma ?
Rozpoczęty przez
Obecny
, 15 paź 2007 14:10
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 października 2007 - 14:10

Napisano 15 października 2007 - 14:14
6,
wassup ??? ossochodzi ???
Zmień nazwę dysku "USB 120" na "USB120" - czyli nazwa bez spacji i wyrzuć Polski na drugie miejsce listy w System Preferences/International
Napisano 15 października 2007 - 14:24
6,
wassup ??? ossochodzi ???
chodzi o te 103% juz od kilkunastu minut i ciagle cos mieli, mysle ze to usb 120 i polski nie sa powodem , ale moge sie mylic
Napisano 15 października 2007 - 14:37
ja mam tak zawsze ale zawsze po jakims czasie konczy i jest ok
Napisano 15 października 2007 - 15:25
6,
aaaaaa...aaaaaaaha....aha
i
tak jak napisał deraz
A nazwa dysku bez spacji i Polski na 2gim miejscu to standardowa prcedura gdy się ffmpeg krzaczy przy kodowaniu - myślałem, że o to Ci chodziło
aaaaaa...aaaaaaaha....aha
i
tak jak napisał deraz
A nazwa dysku bez spacji i Polski na 2gim miejscu to standardowa prcedura gdy się ffmpeg krzaczy przy kodowaniu - myślałem, że o to Ci chodziło
Napisano 15 października 2007 - 16:22
zmienilem nazyw, polski dodalem na drugie miejsce bo wczesniej w ogole go tam nie bylo
teraz testuje, narazie jest 90% wiec ciezko stwierdzic, ale jedno jest pewne wykrzacza sie mplayer przy robieniu podgladu a wlasciwie po nim, podglad jest ok a w momencie zamkniecia okna podgladu dostaje blad ktory teraz dosc ciezko mi zacytowac ale chodzilo mniej wiecej o to ze mam przekompilowac mplayera na nowo i cos tam o czcionkach, screenshota wkleje jutro bo zaraz spadam do pracy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych