Witam, mam problem ze swoim iphonem. Po imprezie jak się okazało mój iphone był zablokowany. Jak to po alkoholu każdy próbował z kumpli i sie nie podawał mówiąc, że zgadnie. Rano po imprezie patrze iphone jest zablokowany. Nie zmartwiłem się za bardzo bo już sobie poradziłem z tym problem kiedyś. Tak więc podłaczam iP do itunesa wprowadzał w tryb DFU mode no i wgrywam nowe oprogramowanie. Wszystko tam leci jak nalezy paseczek w iphonie śmiga do przodu aż tu nagle zatrzmuje się na 3/4 i dalej nie chcę iść. W itunes pisał komunikat, że jest `odtwarzanie oprogramowania sprzętowego iphone'a`. Ale to trwało bardzo długo nic się nie robiło. Po około godzinie czekania postanowiłem odpiąć iP od itunesa i wyskoczył błąd 9 ale to naturalne skoro go odłączyłem. Gdy próbuje włączyć iphona, odpala sie tylko do stanu recovery mode. Widac kabelek podlaczony do itunesa. Co mam w takiej sytuacji zrobić ? Teraz przy próbowaniu wgrania oprogramowania w recovery mode wyswietla się błąd 23. Moje pytanie czy miał tak ktoś kiedyś ? Dodam, że serwis narazie nie wchodzi w grę bo jestem za granicą. Mogę się ewentualnie sam pobawić sam z wymianą części

Odtwarzanie oprogramowanie sprzętowe
Rozpoczęty przez
piotrek13
, 05 sie 2013 09:45
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych