Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak dźwięku blokady i kliknięcia klawiatury

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 wrda

wrda
  • 5 postów

Napisano 02 sierpnia 2013 - 18:21

Witam, iphonika 4 mam od niedawna wczoraj podłączyłem do komputera (mac mini) coby się ciut naładował, przerzuciłem kilka pioseneczek, odłączyłem i jak w tytule: brak dźwięku blokady i kliknięć klawiatury. Czy w iphonie są dwa głośniczki i jeden uległ uszkodzeniu czy??? Iphona zerowałem odtwarzałem kopię zapasową i ciągle nie ma. Czegoś nie wiem? Coś wyłączyłem? Oczywiście rozmawiam przez niego muzyki słucham......

#2 Lock@

Lock@
  • 58 postów

Napisano 02 sierpnia 2013 - 18:59

A że tak spytam, przełącznik wyciszania masz wyłączony? Opcji jest kilka. Gniazdo słuchawek nawala - podłącz słuchawki, odłącz i tak kilka razy. Może masz coś podłączone przez bluetooth, np. synchronizację z Mac'iem. Jak przyciskasz przyciski głośności to coś się dzieje? Wyświetla ci się pasek głośności? Jest jeszcze takie ustawienie w Ustawienia - Ogólne - Dostępność - Przychodzące (tam powinno być Domyślnie)

#3 6c1fb0760d

6c1fb0760d
  • 1 663 postów

Napisano 02 sierpnia 2013 - 20:35

Ustawienia --> Dźwięki --> dwie ostatnie pozycje na samym dole. chyba że dźwięku w ogóle nie ma, ale to nie wynika z pierwszego posta.

#4 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 02 sierpnia 2013 - 21:57

ILE MOŻNA. Iphone ma jeden głośniczek, drugi to mikrofon. Instrukcja obsługi się kłania.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych