Ipad nie widzi moich pdf
Rozpoczęty przez
lukaszp89
, 01 sie 2013 08:55
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 sierpnia 2013 - 08:55
Witam,
Mój ipad 2 nie widzi plików pdf, zmagam się z tym problemem od 2 dni, czytałem to forum jak i zagraniczne forum appla ale jak widać średnio mi to pomogło
. Potrzebguje mieć pod ręką cenniki, katalogi itp (głownie tekst i liczby), które w większości wypadków w wordzie przekonwertowałem na pdf, pliki te nie mają prawie w ogóle zdjęć, niektóre mają kilka inne w cale, waga też jest bardzo mała. Jeden plik waży 7mb a reszta po 0,3 mb. Wyczytałem, że zależy to od formatu pdf czy coś takiego niestety jest mało informacji na ten temat(albo ja słabo szukam) a nie znam się aż tak na komputerach aby sobie samemu poradzić dlatego proszę o pomoc co zrobić aby ipad widział moje pliki pdf. Próbowałem zamieniać na książkę w programie callibre jednak to też nie pomogło, próbowałem otwierać pliki różnymi programami z app store również i to nie pomogło. Dodam tylko, że jak sciągnę książkę pdf to jest ok, wszystko czyta ale tych moich ważnych dokumentów nie chce. Jakieś sugestie?
Pozdrawiam

Napisano 01 sierpnia 2013 - 09:27
A próbowałeś przez maila je ściągnąć na ipada? No i czy w dobre miejsce je wrzucasz?
Napisano 01 sierpnia 2013 - 11:25
Wymień listę aplikacji na których testowałeś. Polecam GoodReader. Jak chcesz to udostępnij jakiś przykładowy pdf jaki masz i sprawdzę na tym co mam dostępne, może znajdę rozwiązanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych