Witam Panie i Panów.
Otóż ostatnio zakupiłem na iTunes dwa utwory będące "exclusive'ami wersji cyfrowej" pewnego albumu, jednak sam album kupiłem fizycznie z zamiłowania kolekcjonerskiego. Gdy zgrałem płytę do biblioteki iTunes i połączyłem obydwa albumy to utwory bonusowe, które powinny znajdować się na samym końcu albumu (miały zresztą przyporządkowane numery 17 z 18 i 18 z 18) pojawiły się na samym początku. W kilka minut we wszystkich utworach poprawiłem liczbę utworów w albumie z 16 na 18, jednak bonus tracki nadal znajdowały się na początku. Po kilku restartach iTunesa usunąłem je chcąc pobrać później z zakładki "Purchased" w iTunes Store, jednak nie ma ich tam, za to gdy wyświetlam album w normalnym sklepie to przy utworach widnieje szary przycisk "Purchased". Mój PC to Windows 7 64bit Home Premium, iPhone ma numerek 4S, iTunes wersję 11.0.4.4. Z góry dziękuję za pomoc.
- - - Połączono posty - - -
Znalazłem już rozwiązanie problemu - należało w dziale "My Account" na iTunes Store (klika się kolejno swój adres e-mail w lewym górnym rogu oraz stosowną opcję) trzeba wybrać opcję "Manage" przy napisie "Hidden purchases". Przepraszam za zawracanie głowy i życzę miłego dnia.

Nie mogę pobrać zakupionej muzyki na komputer (inaczej niż inni)
Rozpoczęty przez
dxdiag99
, 29 lip 2013 16:38
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych